UUSIMMAT ARTIKKELIT

Klassikkopiiras tarte tatin saa uutta makua vaahterasiirapista ja sormisuolasta.

Klassikkopiiras tarte tatin saa uutta makua vaahterasiirapista ja sormisuolasta.

Paista omenainen tarte tatin

Klassikkopiiras tarte tatin saa uutta makua vaahte­ra­sii­ra­pista ja sormisuolasta.

LUE MYÖS

« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »
Kanelisokerilla ja pistaasipähkinällä täytetyt solmupullat voidellaan paistamisen jälkeen vaahterasiirapilla herkullisen kiiltäviksi.

Kanelisokerilla ja pistaasipähkinällä täytetyt solmupullat voidellaan paistamisen jälkeen vaahterasiirapilla herkullisen kiiltäviksi.

Leivo makeita hapanjuuripullia

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Ranskalainen pomelobroileri saa hedelmäisyyttä ja keväistä raikkautta pulleasta pomelosta.

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Pidä taikinaa jääkapissa tunnin verran ennen paistamista, niin leivonnainen jää keskeltä toivotun valuvaksi.

Pidä taikinaa jääkapissa tunnin verran ennen paistamista, niin leivonnainen jää keskeltä toivotun valuvaksi.

Suklaafondantti menee jääkaapin kautta uuniin

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset  Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.

Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Vaihtelua joulupöytään: Kurkista joulun parhaat reseptit!

Italialainen gorgonzolapasta on simppeli ja mehevän maukas.

Italialainen gorgonzolapasta on simppeli ja mehevän maukas.

Reetta Pasanen

Gorgonzola-saksan­päh­ki­nä­pasta on talvinen alku- tai väliruoka

Omena­sii­de­ri­mar­garita on lämmittävä talvidrinkki

Kahden täytteen juustopiirakka ja lämmittävä rooiboscocktail

Ripaus piparkakkumaustetta antaa suklaiselle kahvijuomalle sopivasti mausteisuutta. Tuhti kahvi sopii hyvin jälkiruoaksi.

Ripaus piparkakkumaustetta antaa suklaiselle kahvijuomalle sopivasti mausteisuutta. Tuhti kahvi sopii hyvin jälkiruoaksi.

Herkullinen piparkakku-suklaalatte

Viikunapossu sopii juhlapöytään ja valmistuu kinkkua nopeammin.

Viikunapossu sopii juhlapöytään ja valmistuu kinkkua nopeammin.

Reetta Pasanen

Italialaisen jouluaterian pääruoka on viikunapossu

Näin kokoat täydellisen juusto­tar­jot­timen

mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.

mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.

Kokeile ja ihastu! Vegaaniset mokka­pa­la­muf­finit

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tomaattikastikkeessa on kotoisin Sisiliasta. Munakoiso antaa mukavan täyteläisen maun kastikkeeseen.

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tomaattikastikkeessa on kotoisin Sisiliasta. Munakoiso antaa mukavan täyteläisen maun kastikkeeseen.

Pasta alla Norma eli munakoisopasta tulee Sisiliasta

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Ricottagnocchit eli gnudit saavat sitruunaisen kermakastikkeen ja pinaattia höysteekseen

Sommittele syksy pastalautaselle. Paista sieniä timjamin kanssa ja lorota kastikkeeksi valkoviiniä. Päälle vielä kunnon keko parmesaania, niin uskomattoman umaminen pasta on valmis. Tähän pastaan sopivat niin suppikset, kantarellit kuin tatitkin.

Sommittele syksy pastalautaselle. Paista sieniä timjamin kanssa ja lorota kastikkeeksi valkoviiniä. Päälle vielä kunnon keko parmesaania, niin uskomattoman umaminen pasta on valmis. Tähän pastaan sopivat niin suppikset, kantarellit kuin tatitkin.

Sieni­pas­tak­las­sikko pappardelle ai funghi on lautasella yhdessä hujauksessa

Reetta Pasanen

Mutkaton porkkana-fetapiiras maistuu iltapalalla

« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »
« 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 22 »

Photography: Reetta Pasanen

Kreikkalainen salaatti päivitetään uudeksi avokadolla ja mansikoilla

Pilkuta focaccia mansikoilla ja tarjoa juuston kanssa.

Pilkuta focaccia mansikoilla ja tarjoa juuston kanssa.

Mansikka ja rosmariini maustavat focaccian

Täydellinen sunnuntaipasta syntyy tuorepastahyllyn perunagnoccheista, paistetuista kantarelleista, rapeasta pekonista ja savujuuston makuisesta kermakastikkeesta.

Täydellinen sunnuntaipasta syntyy tuorepastahyllyn perunagnoccheista, paistetuista kantarelleista, rapeasta pekonista ja savujuuston makuisesta kermakastikkeesta.

Savukerma-kanta­rel­lig­nocchit on täydellinen sunnuntaipasta

Kanavartaat paistuvat pizzauunissa pinnalta ihanan rapeiksi jääden sisältä meheviksi. Palavasta puusta varras saa upean savuisen maun. Reippaasti mustapippurilla, sitruunalla, oreganolla ja valkosipulilla maustettu jogurttimarinadi mureuttaa broileria, joten anna broilerien maustua marinadissa vähintään neljä tuntia.

Kanavartaat paistuvat pizzauunissa pinnalta ihanan rapeiksi jääden sisältä meheviksi. Palavasta puusta varras saa upean savuisen maun. Reippaasti mustapippurilla, sitruunalla, oreganolla ja valkosipulilla maustettu jogurttimarinadi mureuttaa broileria, joten anna broilerien maustua marinadissa vähintään neljä tuntia.

Pizzauunissa paistetut kreikkalaiset kanavartaat

Ratatouille valmistuu pizzauunissa näppärästi valurautaisessa pannussa. Varmista, ettei pannussa ole syttyviä puuosia. Munakoisot paistetaan uunissa ennen muiden ainesten lisäämistä, jolloin niiden rakenteesta tulee lihaisan napakka.

Ratatouille valmistuu pizzauunissa näppärästi valurautaisessa pannussa. Varmista, ettei pannussa ole syttyviä puuosia. Munakoisot paistetaan uunissa ennen muiden ainesten lisäämistä, jolloin niiden rakenteesta tulee lihaisan napakka.

Ratatouille kypsyy pizzauunissa

Clafoutis on kuin pannukakun ja vanukkaan risteytys. Jos haluat paistokseen hapokkuutta, korvaa puolet kuohukermasta jogurtilla, piimällä tai kermaviilillä.

Clafoutis on kuin pannukakun ja vanukkaan risteytys. Jos haluat paistokseen hapokkuutta, korvaa puolet kuohukermasta jogurtilla, piimällä tai kermaviilillä.

Clafoutis on hienostunut pannukakku

Välimeren herkut -erikoislehti on ilmestynyt!

Englantilaiset skonssit pilkuttuvat voikukilla keväisiksi. Niiden kanssa tarjotaan voikukilla maustettua marmeladia.

Englantilaiset skonssit pilkuttuvat voikukilla keväisiksi. Niiden kanssa tarjotaan voikukilla maustettua marmeladia.

Voikukka yllättää! Leivo ihanat voikukkaskonssit ja tarjoa niiden kanssa voikuk­ka­mar­me­ladia

Photography: Reetta Pasanen

Kakku kuin aurinko! Pienet voikukannuput sopivat myös kakkutaikinaan

« 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 22 »