Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli
Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.

Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.

Reetta Pasanen

San­na Ke­kä­läi­nen Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen

12.10.2021

Muhkeat suppi­lo­vah­ve­ro­pyö­rykät paistuvat pannulla tai uunissa

Pyöräytä ruokaisan umamiset kasvispullat suppi­lo­vah­ve­roista ja linsseistä. Tarjoa polentamuusin tai spagetin seuralaisina.

Sup­pi­lo­vah­ve­ro­pyö­ry­kät

25 min + 15 min . hel­poh­ko . 7,50 e

4 an­nos­ta

5 dl puh­dis­tet­tu­ja sup­pi­lo­vah­ve­roi­ta pie­ni­nä pa­loi­na

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 pkt (290 g) kei­tet­ty­jä lins­se­jä

1 dl pan­ko­jau­ho­ja

1 ka­nan­mu­na

1 tl suo­laa

2 tl kui­vat­tua ore­ga­noa

½ tl mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

3 rkl raas­tet­tua par­me­saa­nia

Pais­ta­mi­seen:

(pan­ko­jau­ho­ja), ryp­si­öl­jyä

1. Puh­dis­ta sie­net. Pais­ta nii­tä kui­val­la, kuu­mal­la pan­nul­la, kun­nes kaik­ki nes­te on haih­tu­nut. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lit. Li­sää ne pan­nul­le öl­jy­til­kan kans­sa. Jat­ka pais­ta­mis­ta muu­ta­ma mi­nuut­ti.

2. Huuh­tai­se ja va­lu­ta lins­sit. Se­koi­ta jouk­koon pan­ko­jau­hot, muna, maus­teet ja sie­ni-val­ko­si­pu­li­seos te­ho­se­koit­ti­men kul­hos­sa. Pyö­räy­tä se­kai­sin. Seos saa jää­dä kar­ke­ah­kok­si. Li­sää jouk­koon par­me­saa­ni. Pyö­rit­te­le se­ok­ses­ta pul­lia kos­tu­te­tuin kä­sin.

3. Pyö­rit­te­le pul­lat ha­lu­tes­sa­si pan­ko­jau­hois­sa. Pais­ta pan­nul­la öl­jys­sä noin 5 mi­nuu­tia tai 180-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 15 mi­nuut­tia. Tar­joa spa­ge­tin, pe­ru­na- tai po­len­ta­muu­sin kans­sa.

Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.

Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.

Reetta Pasanen

Lue Myös

Photography: Reetta Pasanen

Mehevä kakku kesäkurpitsasta kuorrutetaan tuore­juus­to­kuor­ru­tuk­sella

Fabian Björk

Raikas pasha-karkkijäätelö

FABIAN BJÖRK

Suussasulava suklaakakku – 5 herkullista reseptiä

Photography: Reetta Pasanen

Mehevä kakku kesäkurpitsasta kuorrutetaan tuore­juus­to­kuor­ru­tuk­sella

Fabian Björk

Raikas pasha-karkkijäätelö

FABIAN BJÖRK

Suussasulava suklaakakku – 5 herkullista reseptiä

Grillatut muikut aasialaisittain

Puurosta päivä paranee: 5 herkullista puuroreseptiä

Grillattu kuha tarjoillaan tomaattisen salsa verden kera

FABIAN BJORK

Hunajalla karamellisoidut kampasimpukat ja raikas sitrussalaatti

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Fabian Björk

Nauti lohta japani­lais­tyyliin - 2 hyvää reseptiä

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

FABIAN BJORK

Hunajalla karamellisoidut kampasimpukat ja raikas sitrussalaatti

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Fabian Björk

Nauti lohta japani­lais­tyyliin - 2 hyvää reseptiä

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.