KALA JA ÄYRIÄISET
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.