Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat

KALA JA ÄYRIÄISET

1 2 3 4 ... 13 › »
Artikkeli
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Uunipaahdettua misolohta ja kasviksia

Artikkeli

Kaprissilli

Artikkeli

Paahdettua kalaa marinadissa

Artikkeli

Sitrus-inkivää­rig­raa­vattu siika

Artikkeli

Vietnamilainen äyriäissalaatti

Artikkeli

Sushiburrito

Artikkeli

Baja-kalatacot, chili­pot­le­val­ko­si­pu­li­ma­jo­neesi ja meksikolainen coleslawsalaatti

Artikkeli

Paahdettu graavilohi ja chili-sitruskastike

Artikkeli

Grillattu chili-inkiväärikala

Artikkeli

Kuharullakeitto

Artikkeli

Haukipihvit

Artikkeli

Yrtti-sinappisilakat

Artikkeli

Mausteinen karpalosilli

Artikkeli

Maahumala-perunasalaatti, savustettua siikaa ja ruoho­si­pu­li­kuk­kavoi

Artikkeli

Puoluk­kag­raa­vattu lohi

Artikkeli

Kesäinen kalaleipä

Artikkeli

Herkullinen punasipulisilli

Artikkeli

Sipuli-anjovispiirakka

Artikkeli

Välimerellinen kala-äyriäiskeitto

Artikkeli

Bouillabaisse ja paprikamajoneesi

Artikkeli

Seesamisiika ja salaatti

Artikkeli

Appelsiini-lohikeitto rapujen kaveriksi

Artikkeli

Japanilainen teriyaki-lohi

Artikkeli

Vartaaseen pujotettu siika

Artikkeli

Lohilindströmit ja muna-perunamurske

Artikkeli

Kalaseljanka

Artikkeli

Tuliset katkaravut

Artikkeli

Grillattua lohta ja voikuk­ka­kap­ris­ma­jo­neesia

Artikkeli

Ahven-rapupyttipannu

Artikkeli

Lohi-fenkolisalaatti

1 2 3 4 ... 13 › »
1 2 3 4 ... 13 › »
Artikkeli
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Uunipaahdettua misolohta ja kasviksia

Artikkeli

Kaprissilli

Artikkeli

Paahdettua kalaa marinadissa

Artikkeli

Sitrus-inkivää­rig­raa­vattu siika

Artikkeli

Vietnamilainen äyriäissalaatti

Artikkeli

Sushiburrito

Artikkeli

Baja-kalatacot, chili­pot­le­val­ko­si­pu­li­ma­jo­neesi ja meksikolainen coleslawsalaatti

Artikkeli

Paahdettu graavilohi ja chili-sitruskastike

Artikkeli

Grillattu chili-inkiväärikala

Artikkeli

Kuharullakeitto

Artikkeli

Haukipihvit

Artikkeli

Yrtti-sinappisilakat

Artikkeli

Mausteinen karpalosilli

Artikkeli

Maahumala-perunasalaatti, savustettua siikaa ja ruoho­si­pu­li­kuk­kavoi

Artikkeli

Puoluk­kag­raa­vattu lohi

Artikkeli

Kesäinen kalaleipä

Artikkeli

Herkullinen punasipulisilli

Artikkeli

Sipuli-anjovispiirakka

Artikkeli

Välimerellinen kala-äyriäiskeitto

Artikkeli

Bouillabaisse ja paprikamajoneesi

Artikkeli

Seesamisiika ja salaatti

Artikkeli

Appelsiini-lohikeitto rapujen kaveriksi

Artikkeli

Japanilainen teriyaki-lohi

Artikkeli

Vartaaseen pujotettu siika

Artikkeli

Lohilindströmit ja muna-perunamurske

Artikkeli

Kalaseljanka

Artikkeli

Tuliset katkaravut

Artikkeli

Grillattua lohta ja voikuk­ka­kap­ris­ma­jo­neesia

Artikkeli

Ahven-rapupyttipannu

Artikkeli

Lohi-fenkolisalaatti

1 2 3 4 ... 13 › »

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.