Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat

KALA JA ÄYRIÄISET

1 2 3 4 ... 13 › »
Artikkeli
Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Artikkeli
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Uunipaahdettua misolohta ja kasviksia

Artikkeli

Lohi-fenkolisalaatti

Artikkeli

Bouillabaisse

Artikkeli

Grillattu kasvis-anjovispizza

Artikkeli

Kalapihvit ja ruoho­si­pu­li­li­met­ti­ma­jo­neesi

Artikkeli

Kampasimpukoita pernod’n kanssa

Artikkeli

Yrttinen lohi-sipulisalaatti

Artikkeli

Deviled eggs eli paholaisen munat

Artikkeli

Hapanimelä kalakeitto

Artikkeli

Hapanimelä kalakeitto

Artikkeli

Peruna-lohiblinit

Artikkeli

Tilli-lohifrittata

Artikkeli

Grillatut jättikatkaravut

Artikkeli

Hummeria thermidor

Artikkeli

Katkaraputacot

Artikkeli

Pho-keitto

Artikkeli

Fish & chips -leipä

Artikkeli

Retiisi-rapupasta

Artikkeli

Tomaatti-kalakeitto ja yrttiaioli

Artikkeli

Katkarapu-jyväpas­ta­sa­laatti

Artikkeli

Gratinoidut vihersimpukat

Artikkeli

Avokado-cheviche-sliderit

Artikkeli

Sinappisilli

Artikkeli

Bataattikeitto ja seesamiravut

Artikkeli

Shrimp po’boys ja remoulade-kastike

Artikkeli

Sinisimpukat ja sahramimajoneesi

Artikkeli

Lohipast­ra­mi­leivät

Artikkeli

Hummus sopii dipiksi tai leivän päälle - tässä kolme herkullista reseptiä

Artikkeli

Silakkaceviche

1 2 3 4 ... 13 › »
1 2 3 4 ... 13 › »
Artikkeli
Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Artikkeli
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Uunipaahdettua misolohta ja kasviksia

Artikkeli

Lohi-fenkolisalaatti

Artikkeli

Bouillabaisse

Artikkeli

Grillattu kasvis-anjovispizza

Artikkeli

Kalapihvit ja ruoho­si­pu­li­li­met­ti­ma­jo­neesi

Artikkeli

Kampasimpukoita pernod’n kanssa

Artikkeli

Yrttinen lohi-sipulisalaatti

Artikkeli

Deviled eggs eli paholaisen munat

Artikkeli

Hapanimelä kalakeitto

Artikkeli

Hapanimelä kalakeitto

Artikkeli

Peruna-lohiblinit

Artikkeli

Tilli-lohifrittata

Artikkeli

Grillatut jättikatkaravut

Artikkeli

Hummeria thermidor

Artikkeli

Katkaraputacot

Artikkeli

Pho-keitto

Artikkeli

Fish & chips -leipä

Artikkeli

Retiisi-rapupasta

Artikkeli

Tomaatti-kalakeitto ja yrttiaioli

Artikkeli

Katkarapu-jyväpas­ta­sa­laatti

Artikkeli

Gratinoidut vihersimpukat

Artikkeli

Avokado-cheviche-sliderit

Artikkeli

Sinappisilli

Artikkeli

Bataattikeitto ja seesamiravut

Artikkeli

Shrimp po’boys ja remoulade-kastike

Artikkeli

Sinisimpukat ja sahramimajoneesi

Artikkeli

Lohipast­ra­mi­leivät

Artikkeli

Hummus sopii dipiksi tai leivän päälle - tässä kolme herkullista reseptiä

Artikkeli

Silakkaceviche

1 2 3 4 ... 13 › »

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2