Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat

KALA JA ÄYRIÄISET

1 2 3 4 ... 13 › »
Artikkeli
Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Artikkeli
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Uunipaahdettua misolohta ja kasviksia

Artikkeli

Pissaladière eli sipuli­an­jo­vis­pii­rakka

Artikkeli

Savumarinoidut lohipalat

Artikkeli

Katkarapu nuudeliwokki

Artikkeli

Paahdetut kampasimpukat ja kermainen sipulipyree

Artikkeli

Ceviche

Artikkeli

Mustekala-nuudelisalaatti

Artikkeli

Seesa­mi­lo­hi­rullat

Artikkeli

Pienet silakkakukot

Artikkeli

Shooting star -leipä

Artikkeli

Jokirapurullat

Artikkeli

Graavi­lo­hi­ce­viche

Artikkeli

Herkullisia silliohjeita

Artikkeli

Japanilaisittain graavattu lohi

Artikkeli

Kaprissilli

Artikkeli

Paahdettua kalaa marinadissa

Artikkeli

Sitrus-inkivää­rig­raa­vattu siika

Artikkeli

Vietnamilainen äyriäissalaatti

Artikkeli

Sushiburrito

Artikkeli

Baja-kalatacot, chili­pot­le­val­ko­si­pu­li­ma­jo­neesi ja meksikolainen coleslawsalaatti

Artikkeli

Paahdettu graavilohi ja chili-sitruskastike

Artikkeli

Grillattu chili-inkiväärikala

Artikkeli

Kuharullakeitto

Artikkeli

Haukipihvit

Artikkeli

Yrtti-sinappisilakat

Artikkeli

Mausteinen karpalosilli

Artikkeli

Maahumala-perunasalaatti, savustettua siikaa ja ruoho­si­pu­li­kuk­kavoi

Artikkeli

Puoluk­kag­raa­vattu lohi

Artikkeli

Kesäinen kalaleipä

1 2 3 4 ... 13 › »
1 2 3 4 ... 13 › »
Artikkeli
Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Pomelo maistuu makealta ja sitruksisen raikkaalta. Se sopii erinomaisesti rapujen tai kalan seuraksi salaattiin.

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Artikkeli
Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Fermentoiduista soijapavuista valmistettu misotahna sopii lohen maustajaksi, sillä misossa on paljon pyöreää umamin makua, suolaisuutta ja lihaista täyteläisyyttä. Jos haluat loheen voimakkaamman maun, voit antaa sen marinoitua misoliemessä muutamia tunteja ennen kypsentämistä. Lohen vierellä uunissa kypsyy seesaminsiemenöljyllä sipaistuja kasviksia.

Uunipaahdettua misolohta ja kasviksia

Artikkeli

Pissaladière eli sipuli­an­jo­vis­pii­rakka

Artikkeli

Savumarinoidut lohipalat

Artikkeli

Katkarapu nuudeliwokki

Artikkeli

Paahdetut kampasimpukat ja kermainen sipulipyree

Artikkeli

Ceviche

Artikkeli

Mustekala-nuudelisalaatti

Artikkeli

Seesa­mi­lo­hi­rullat

Artikkeli

Pienet silakkakukot

Artikkeli

Shooting star -leipä

Artikkeli

Jokirapurullat

Artikkeli

Graavi­lo­hi­ce­viche

Artikkeli

Herkullisia silliohjeita

Artikkeli

Japanilaisittain graavattu lohi

Artikkeli

Kaprissilli

Artikkeli

Paahdettua kalaa marinadissa

Artikkeli

Sitrus-inkivää­rig­raa­vattu siika

Artikkeli

Vietnamilainen äyriäissalaatti

Artikkeli

Sushiburrito

Artikkeli

Baja-kalatacot, chili­pot­le­val­ko­si­pu­li­ma­jo­neesi ja meksikolainen coleslawsalaatti

Artikkeli

Paahdettu graavilohi ja chili-sitruskastike

Artikkeli

Grillattu chili-inkiväärikala

Artikkeli

Kuharullakeitto

Artikkeli

Haukipihvit

Artikkeli

Yrtti-sinappisilakat

Artikkeli

Mausteinen karpalosilli

Artikkeli

Maahumala-perunasalaatti, savustettua siikaa ja ruoho­si­pu­li­kuk­kavoi

Artikkeli

Puoluk­kag­raa­vattu lohi

Artikkeli

Kesäinen kalaleipä

1 2 3 4 ... 13 › »

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Koti kattojen yllä: Saunan lauteilta näkyvät jäänmurtajat

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Koti kattojen yllä: Saunan lauteilta näkyvät jäänmurtajat

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2