SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKoti ja keittiö 9/2015
4 annosta
6 dl keitettyä sushiriisiä
noin 300 g lämminsavustettua lohta tai lohifileetä
4 merileväarkkia
2 rkl soijaa
4 rkl täysmajoneesia
2 rkl (tai maun mukaan) sriracha-chilikastiketta
4 rkl paahdettua sipulia
Tarjoiluun:
soijaa
sriracha-chilikastiketta
1. Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Poista lämminsavulohesta nahka. Irrota palasiksi. Jos käytä tuoretta lohta, leikkaa se neljään tikkumaisen osaan ja paista nopeasti pannulla melkein kypsäksi.
3. Levitä merileväarkeille riisiä. Pirskottele päälle soijaa. Lisää lohi, majoneesi ja chilikastike. Ripottele päälle sipulia. Kääri napakaksi rullaksi.
4. Tarjoa soijan ja chilikastikkeen kera.
Viinisuositus: Kypsän sitruksinen ja mausteinen Yali Wetland Reserva Gewürztraminer 2014, Chile, 9,99 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2