Koti ja keittiö 12/2010Kuvausjärjestelyt Jutta Ylä-Mononen ja Katri Schröder Ruoka Katri Schröder Kuvat Arto Vuohelainen
noin 300 g kevytsuolattua sillifileetä
1 sipuli
1 pieni prk (50/35 g) kapriksia
4 rkl dijoninsinappia
3 rkl makeaa sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl kaprislientä
4 rkl fariinisokeria
noin 1 dl rypsiöljyä
ripaus rouhittua mustapippuria
1 dl hienonnettua tilliä
1. Liota sillifileitä kylmässä vedessä kaksi tuntia. Valuta ja leikkaa annospaloiksi.
2. Kuori ja viipaloi sipulit.
3. Valuta kaprikset ja säästä lientä kastikkeeseen. Hakkaa kaprikset karkeaksi.
4. Sekoita sinapit, etikka, kaprisliemi ja fariinisokeri keskenään tasaiseksi seokseksi. Lisää öljyä tipoittain koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Mausta ripauksella rouhittua mustapippuria. Sekoita kastikkeeseen kaprikset, sipulit ja hienonnettu tilli.
5. Sekoita sillipalat kastikkeeseen ja anna maustua kylmässä vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2