Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 6-7/2010 KUVA AR­TO VUO­HE­LAI­NEN

Savumarinoidut lohipalat

Poista lohesta ruodot. Leikkaa lohifilee noin 2 cm paksuiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään...

8 an­nos­ta

rei­lu 1 kg loh­ta fi­lee­nä

Ma­ri­na­di:

4 rkl lime- tai sit­ruu­na­me­hua

1 dl olii­vi­öl­jyä

ri­paus so­ke­ria

2 rkl sa­vu­suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Pois­ta lo­hes­ta ruo­dot. Leik­kaa lo­hi­fi­lee noin 2 cm pak­suik­si pa­loik­si.

2. Se­koi­ta ma­ri­na­din ai­nek­set kes­ke­nään. Kaa­da ma­ri­na­di kul­hoon ka­la­fi­lei­den pääl­le ja an­na maus­tua 15–20 mi­nuut­tia.

3. Lai­ta lo­hi­pa­lat pel­lil­le lei­vin­pa­pe­ril­le. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa 10–15 mi­nuut­tia, kun­nes ne ovat kyp­siä.

4. Voit tar­joil­la ka­lat jääh­ty­nei­nä tai läm­pi­mi­nä.

Vink­ki! Voit tar­jo­ta ka­lo­jen li­suk­kee­na di­jo­nin­si­na­pil­la (1 tl) ja pi­par­juu­ri­tah­nal­la (1–2 tl) maus­tet­tua ker­ma­vii­li-ma­jo­nee­si­kas­ti­ket­ta (1 prk ker­ma­vii­liä + 1 dl ma­jo­nee­sia).

Vai­keu­sas­te: mel­ko help­po

Val­mis­tu­sai­ka: noin 45 min

Hin­ta: noin 7 €

Vink­ki! Tar­joi­le paah­det­tu­jen ru­co­la-pes­to­pe­ru­noi­den kans­sa.

Lue Myös

Sipuli-anjovispiirakka

Kesäkääryleet

Retiisi-rapupasta

Sipuli-anjovispiirakka

Kesäkääryleet

Retiisi-rapupasta

Herkullinen lohileipä

Sengsun eli friteerattua kalaa

Bataattikeitto ja seesamiravut

Lohi-nuudelikeitto

Bouillabaisse

Teriyaki-tonnikalaa ja pinaattia

Lohi-nuudelikeitto

Bouillabaisse

Teriyaki-tonnikalaa ja pinaattia

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.