MARI HARJULA • KUVAUSJÄRJESTELYT MARI HARJULA JA MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA • VIINISUOSITUKSET SARI SIRÉNKoti ja keittiö 12/2015
6 annosta
300 g graavilohta
½ fenkolia
½ kurkkua
½ vihreä omena
1 vihreä chili
3 limeä
1 rkl sinapinsiemeniä
1–2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
hieman rouhittua mustapippuria
lipstikkaa tai lehtipersiljaa
1. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet tarjoiluvadille.
2. Kuutioi fenkoli. Kiehauta fenkolikuutiot nopeasti, valuta ja jäähdytä.
3. Kuutioi kurkku ja omena. Hienonna chili. Sekoita kasvikset keskenään. Raasta limen kuoret joukkoon, halkaise limet ja purista niiden mehut kasvisseokseen.
4. Lisää lopuksi sinapinsiemenet, tilkka oliiviöljyä sekä mausta suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi kasvisseos lohiviipaleiden päälle ja koristele lipstikalla tai lehtipersiljalla. Anna maustua ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2