KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
4 annosta
4 keskikokoista kuhafileetä
suolaa ja pippuria
800 g perunoita
1 ½ l kalalientä
½ purjo
1 pieni fenkoli
1 limetin mehu
4 rkl hienonnettua tilliä
1. Tee kuhafileisiin ruotojonon kummallekin puolelle viilto ja irrota ruodot irti v-leikkauksella. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Leikkaa fileet pitkittäin kapeammiksi suikaleiksi. Kääräise kalat rullille ja kiinnitä cocktailtikuilla.
2. Kuori ja paloittele perunat. Kiehauta kattilassa kalaliemi. Lisää perunat liemeen ja keitä noin kymmenen minuuttia. Puhdista ja viipaloi purjo ja fenkoli.
3. Lisää purjo, fenkoli ja kalarullat keiton joukkoon. Anna keiton kiehua vielä noin 5 minuuttia. Mausta keitto limetinmehulla ja tuoreella, hienonnetulla tillillä. Tarjoa höyryävä keitto tuoreen leivän kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2