Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvat Fabian Björk
4 leipää
n. 400 g siikaa tai kuhaa
Paistamiseen:
voi-öljyseosta
sormisuolaa
muutama kierros valkopippuria myllystä
4 viipaletta ruisleipää
2 rkl voita
4 pientä salaatinlehteä
8 viipaletta matjes- tai ranskalaista silliä
4 viipaletta kylmäsavustettua lohta
4 rkl Cavi-Art merilevämätiä tai siianmätiä
8 kypsää jättikatkaravunpyrstöä
2 rkl (sitruunalla maustettua) majoneesia
Tarjoiluun:
tilliä tai versoseostasitruunalohkoja
1. Poista kalasta ruodot. Paista pannulla kypsäksi voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Voitele leivät voilla. Nosta päälle salaatit ja paistettu kala. Taiteile päälle silliä ja lohta. Koristele mädillä, katkaravuilla ja majoneesilla. Viimeistele tillillä ja sitruunalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2