KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
4 annosta
500 g haukifileetä
3 keitettyä perunaa
1 sipuli
1 kananmuna
2 rkl korppujauhoja
3 rkl ranskankermaa
1 tl suolaa
ripaus rouhittua valkopippuria
2 rkl hienonnettua tilliä
Paistamiseen:
voita
1. Käsittele haukifilee ruodottomaksi ja nahattomaksi. Nosta filee pienempiin osiin pilkottuna monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä ja aja se tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon kuoritut ja jäähtyneet perunat sekä kuorittu ja paloiteltu sipuli. Sekoita ainekset.
2. Lisää joukkoon kanamuna, korppujauhot, ranskankerma ja mausteet. Aja nopeasti tasaiseksi massaksi. Hienonna tilli ja sekoita lusikalla kalamassan joukkoon.
3. Muotoile kostutetuin käsin massasta tasakokoisia pihvejä. Paista pihvit voissa kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2