MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
4 annosta
1 kg muikkuja tai pieniä silakoita
Paistamiseen:
voita tai öljyä
Lisäksi:
1 annos inkivääri-korianteri-marinadia
suolaa
1. Puhdista kalat. Valmista inkivääri-korianterimarinadi ja pyöräytä kalat siinä. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
2. Kuumenna rasva muurinpohjapannulla tai parilalla.
3. Paista kalat pannun koosta riippuen yhdessä tai useammassa erässä välillä käännellen kunnes kalat ovat kypsiä. Mausta vielä suolalla.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.