MARI HARJULA • KUVAUSJÄRJESTELYT MARI HARJULA JA MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA • VIINISUOSITUKSET SARI SIRÉNKoti ja keittiö 12/2015
6 annosta
½ dl väkiviinaetikkaa
2 dl vettä
1 dl hunajaa
2 kanelitankoa
2 tähtianista
ripaus pomeranssinkuorta
5–6 maustepippuria
5–6 kokonaista neilikkaa
noin 400 g kevytsilliä fileenä
1 pieni punasipuli
1 dl puolukoita tai karpaloita
Lisäksi:
kermaviiliä tarjoiluun
1. Mittaa etikka, vesi ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
2. Leikkaa sillifileet noin sentin paloiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita sipulit ja karpalot purkkiin sillin kanssa kerroksittain.
3. Kaada liemi päälle ja anna maustua seuraavaan päivään.
4. Tarjoile kermaviilin kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2