KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
4 annosta
4 pyöreää täysjyväruisnäkki-leipää
4 rkl dijonnaise-sinappi-
majoneesia
noin 200 g savusiikaa
nippu ruohosipulia
Maustetut punasipulit:
2 punasipulia
3 rkl punaviinietikkaa
2 rkl öljyä
1 rkl sokeria
½ tl suolaa
1. Valmista ensin punasipulit. Kuori punasipulit ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka ja öljy. Lisää sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.
2. Levitä näkkileiville sinappimajoneesia ja nosta päälle perattua savusiikaa ja maustettua punasipulia. Leikkaa päälle runsaasti ruohosipulisilppua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2