Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat

UUSIMMAT ARTIKKELIT

Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.

Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.

Martti Järvi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Täyteläisen paahteinen punaviinikastike maistuu maltillisesti kypsennettyjen karit­san­kyl­jysten kanssa, mutta sopii myös muille liharuuille.

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.

Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.

Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

LUE MYÖS

« ‹ 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 › »

Suklaa­ma­ren­ki­kakku kruunaa aterian tai kahvipöydän

Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.

Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.

Reetta Pasanen

Muhkeat suppi­lo­vah­ve­ro­pyö­rykät paistuvat pannulla tai uunissa

Maukas sienilasagne suppi­lo­vah­ve­roista

Leivo suklaisen mehevät kirsik­ka­mok­ka­palat

Ruusukaalista syntyy mehevä salaatti

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.

Vartissa valmistuva gnocchi-herkku

Kokeile iki-ihanan feta-pinaattipiiraan sijaan vaihteeksi kreikkalaista parsakaalipiirakkaa.

Kokeile iki-ihanan feta-pinaattipiiraan sijaan vaihteeksi kreikkalaista parsakaalipiirakkaa.

Feta-parsakaalipiiras on täyteläinen herkku

Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Martti Järvi

Valmista raikas omena-inkiväärishotti aamupalalle tai flunssan torjuntaan

Ohuista omenaviipaleista syntyy kaunis ruusupiirakka helposti. Pohja on mehevä mantelimassan ansiosta.

Ohuista omenaviipaleista syntyy kaunis ruusupiirakka helposti. Pohja on mehevä mantelimassan ansiosta.

Martti Järvi

Omena­ruu­su­pii­ra­kassa maistuu mantelimassa

Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.

Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.

Photography: Reetta Pasanen

Kesäkur­pit­sa­voh­velit ja lohitahna

Photography: Reetta Pasanen

Mehevä kakku kesäkurpitsasta kuorrutetaan tuore­juus­to­kuor­ru­tuk­sella

Photography: Reetta Pasanen

Kesäkurpitsa-juustoquiche on maukas piiras

Leivo tämä kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasoittuvat. Halutessasi voit paistaa taikinasta muffineita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia ja kuorruttaa muffinit kinuskikermalla.

Leivo tämä kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasoittuvat. Halutessasi voit paistaa taikinasta muffineita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia ja kuorruttaa muffinit kinuskikermalla.

Mausta mehevä kahvikakku herukoilla ja valkosuklaalla

Leivo kesän kahvipöytään mehevä yllätys. Raasta kesäkurpitsa brownietaikinaan ja paista maistuviksi ruuduiksi.

Leivo kesän kahvipöytään mehevä yllätys. Raasta kesäkurpitsa brownietaikinaan ja paista maistuviksi ruuduiksi.

Kesäkurpitsa mehevöittää myös browniet

Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.

Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.

Maailman helpoin hillo puutar­ha­mar­joista

Kermamuhennetut perunat maustetaan sinapilla ja sitruunalla.

Kermamuhennetut perunat maustetaan sinapilla ja sitruunalla.

Photography: Reetta Pasanen

Kermamuhennetut perunat on ruotsalaisten kesäherkku

Perunainen tarte tatin paistetaan valmiista lehtitaikinasta. Täyte haudutetaan pannussa maukkaaksi ja pehmeäksi.

Perunainen tarte tatin paistetaan valmiista lehtitaikinasta. Täyte haudutetaan pannussa maukkaaksi ja pehmeäksi.

Photography: Reetta Pasanen

Perunainen tarte tatin on ruokaisa pannupiiras

Vihreä perunasalaatti on kesäkauden varma valinta.

Vihreä perunasalaatti on kesäkauden varma valinta.

Photography: Reetta Pasanen

Raikas vihreä perunasalaatti käy kaikenlaisen grillattavan seuraksi

« ‹ 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 › »
« ‹ 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 22 › »
Seljankukkafizz

Seljankukkafizz

Reetta Pasanen

Seljankukkafizz on kesäinen alkudrinkki

Tunnbrödsrulle eli rieskarulla nakilla ja muusilla.

Tunnbrödsrulle eli rieskarulla nakilla ja muusilla.

Reetta Pasanen

Kiepauta rieskarullaan nakki, muusi ja esimerkiksi skagenröra

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Reetta Pasanen

Graavaa kesäinen lohi snapsilla ja tarjoa hovimes­ta­rin­kas­tikkeen kera

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Photography: Reetta Pasanen

Kokoa rento sillisalaatti kesäiseen kalapöytään

Poimi villiyrttejä ja sekoita maukas vuohenjuusto-hortasalaatti musta­he­ru­kan­leh­ti­kas­ti­keeella

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Martti Järvi

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Martti Järvi

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Martti Järvi

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

« ‹ 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 22 › »

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.