Suvi Rüster kuvat Martti Järvi
Paistettu kukkakaalikuskus
20 min . helppo . 8 e
4 annosta
400 g kukkakaalia
3 rkl öljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl kurkumaa
½ tl chiliä
½ tl kanelia
½ tl suolaa
½ dl suolapähkinöitä
½ dl rusinoita
1 dl tuoretta hienonnettua minttua tai lehtipersiljaa
1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1. Pese kukkakaali, leikkaa puoliksi ja poista kanta. Leikkaa mahdollisimman pieniksi muruiksi.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää kukkakaalimuru ja mausteet. Paista viitisen minuuttia sekoitellen. Lisää pähkinät, rusinat, yrtit ja sitruunamehu. Paista vielä pari minuuttia.
Syksyn ihanin kakku on tässä: makean puolukkainen pohja ja mehevä tuorejuustokuorrutus.
Kookoskinuski-kaurapalat
Martti Järvi
Syksyn ihanin kakku on tässä: makean puolukkainen pohja ja mehevä tuorejuustokuorrutus.
Kookoskinuski-kaurapalat
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.
Martti Järvi
Veriappelsiini on mahtavan makuinen myös risotossa. Aavistuksen makea ja hieman kirpeä hedelmä pyöristää risoton upean makuiseksi.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2