Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli
Yhdistä samaan suupalaan juustokakku ja brownie. Lisää leivonnaiseen kirpeitä punaherukoita tasapainottamaan muuten melko tuhteja makuja. Et tarvitse kakkuvuokaa, sillä tämä herkku paistuu uunivuoassa.

Yhdistä samaan suupalaan juustokakku ja brownie. Lisää leivonnaiseen kirpeitä punaherukoita tasapainottamaan muuten melko tuhteja makuja. Et tarvitse kakkuvuokaa, sillä tämä herkku paistuu uunivuoassa.

San­na Ke­kä­läi­nen kuva Reet­ta Pa­sa­nen

20.7.2023

Herukkaiset juusto­kak­kub­rowniet saavat lempeyttä tuorejuustosta ja kirpeyttä punaherukoista

Yhdistä samaan suupalaan juustokakku ja brownie. Lisää leivonnaiseen kirpeitä punaherukoita tasapainottamaan muuten melko tuhteja makuja. Et tarvitse kakkuvuokaa, sillä tämä herkku paistuu uunivuoassa.

He­ruk­kai­set juus­to­kak­kub­row­niet

30 min + pais­ta­mi­seen ja jääh­ty­mi­seen 4 t . hie­man työ­läs . 17 e

12 pa­laa

Brow­nie­tai­ki­na:

200 g voi­ta

200 g tum­maa suk­laa­ta

3 huo­neen­läm­pöis­tä ka­nan­mu­naa

2 ½ dl fa­rii­ni­so­ke­ria

3 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

100 g pie­niä tof­fee­pa­lo­ja (esi­mer­kik­si Omar-kark­ke­ja pie­nik­si pa­loi­tel­tui­na)

Tuo­re­juus­to­täy­te:

200 g pu­na­he­ru­koi­ta

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

3 rkl to­mu­so­ke­ria

400 g maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa (Phi­la­delp­hia)

2 rkl va­nil­ja­so­ke­ria

1 ½ dl to­mu­so­ke­ria

2 ka­nan­mu­naa

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

Tar­joi­luun:

pu­na­he­ru­koi­ta, tof­fee­pa­lo­ja

1. Läm­mi­tä uu­ni 175 as­tee­seen. Lai­ta lei­vin­pa­pe­ri noin 24 x 34 cm:n ko­koi­seen me­tal­li­seen uu­ni­vuo­kaan.

2. Su­la­ta voi kat­ti­las­sa. Li­sää jouk­koon pa­loi­tel­tu suk­laa. Ota kat­ti­la lie­del­tä. Se­koit­te­le, kun­nes suk­laa su­laa. An­na jääh­tyä huo­neen­läm­pöi­sek­si.

3. Vat­kaa mu­nat ja so­ke­ri vaah­dok­si. Li­sää jouk­koon jääh­ty­nyt suk­laa-voi­se­os. Se­koi­ta ta­sai­sek­si. Yh­dis­tä jau­hot, lei­vin­jau­he ja tof­fee­pa­lat. Kään­te­le jau­ho­se­os mui­den ai­nei­den jouk­koon.

4. Kaa­da tai­ki­na vuo­kaan. Esi­pais­ta 15 mi­nuut­tia.

5. Val­mis­ta juus­to­kak­ku­pääl­lys. So­seu­ta he­ru­kat sit­ruu­na­me­hun ja to­mu­so­ke­rin kans­sa sau­va­se­koit­ti­mel­la. Se­koi­ta tuo­re­juus­to ta­sai­sek­si. Li­sää so­ke­rit, mu­nat ja sit­ruu­na­me­hu.

6. Lu­si­koi esi­pais­te­tul­le brow­nie­poh­jal­le he­ruk­ka­so­set­ta lu­si­kal­la pääl­le täp­lik­si. Lu­si­koi pääl­le juus­to­kak­ku­tai­ki­na.

7. Jat­ka pais­ta­mis­ta uu­nin kes­ki­ta­sol­la noin 30 mi­nuut­tia tai kun­nes brow­nie on tah­me­an kyp­sää ja juus­to­kak­ku hie­man hyy­ty­nyt.

8. Jääh­dy­tä huo­neen­läm­pöi­sek­si. Pei­tä kel­mul­la ja nos­ta vii­le­ään vä­hin­tään kol­mek­si tun­nik­si. Ko­ris­te­le tuo­reil­la he­ru­koil­la ja tof­fee­kark­ki­pa­loil­la.

Yhdistä samaan suupalaan juustokakku ja brownie. Lisää leivonnaiseen kirpeitä punaherukoita tasapainottamaan muuten melko tuhteja makuja. Et tarvitse kakkuvuokaa, sillä tämä herkku paistuu uunivuoassa.

Yhdistä samaan suupalaan juustokakku ja brownie. Lisää leivonnaiseen kirpeitä punaherukoita tasapainottamaan muuten melko tuhteja makuja. Et tarvitse kakkuvuokaa, sillä tämä herkku paistuu uunivuoassa.

Lue Myös

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.

Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Reetta Pasanen

Mutkaton porkkana-fetapiiras maistuu iltapalalla

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.

Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Reetta Pasanen

Mutkaton porkkana-fetapiiras maistuu iltapalalla

Flammkuchen eli liekkileipä kesäkurpitsa- ja kylmä­sa­vu­lo­hi­täyt­teellä

Punajuuri-sinihomejuusto-pekonipiiras

Grillattu sriracha-broileri ja makeantahmeat grilliperunat sopivat rentojen kesäjuhlien pääruoaksi

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Martti Järvi

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Reetta Pasanen

Kääretorttu on klassikko: 3 ihastuttavaa ohjetta

Hanna Linnakko

Taatelinen suklaa-chiapuuro on vegaaninen aamiaisherkku

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Martti Järvi

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Reetta Pasanen

Kääretorttu on klassikko: 3 ihastuttavaa ohjetta

Hanna Linnakko

Taatelinen suklaa-chiapuuro on vegaaninen aamiaisherkku

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2