UUSIMMAT ARTIKKELIT
LUE MYÖS
Tuttu kakku, uusi maku. Kardemumma, kaneli ja omena tuovat klassiseen porkkanakakkuun uutta ytyä. Ohje sivulla 92.
Klassikkopiiras tarte tatin saa uutta makua vaahterasiirapista ja sormisuolasta.
Paista ranskalaiset krepit ja tarjoa niiden kanssa nopeasti valmistuvaa omenahilloketta.
Tämä vegaaninen ja gluteeniton omenapiirakka todistaa, miten maukkaalta leivonnainen voikaan maistua, vaikka ei olisi käytetty voita, kermaa tai kananmunia. Mantelijauhe tuo pohjataikinaan makua ja mehevyyttä, vegaaninen jogurtti kostuttaa ja sitoo taikinan kananmunan tavoin. Valitse pirteän kirpeitä omenoita, jotka sopivasti makeutuvat päälle ripotellusta fariinisokerista.
Grillattu tai savustettu kala kaipaa rinnalleen suussasulavan maustevoin tai kastikkeen. Kantarelleista, rakuunasta ja misotahnasta sekoitettu maustevoi on niin hyvää, että sitä tekisi mieli lusikoida sellaisenaan. Maustevoi sopii myös uusien perunoiden rinnalle. Jos kaipaat vähän tulisempaa soosia, korealaisella gochujang-chilitahnalla ja tuoreella korianterilla maustettu majoneesikastike on nappivalinta. Valmista maustevoi ja majoneesikastike jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi. Ohjeet sivulla 90.
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Tuttu kakku, uusi maku. Kardemumma, kaneli ja omena tuovat klassiseen porkkanakakkuun uutta ytyä. Ohje sivulla 92.
Klassikkopiiras tarte tatin saa uutta makua vaahterasiirapista ja sormisuolasta.
Paista ranskalaiset krepit ja tarjoa niiden kanssa nopeasti valmistuvaa omenahilloketta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ