UUSIMMAT ARTIKKELIT

Valmista juhlapöytään helppo rapu-perunapelti

Jerk-mausteöljyllä maustetut ravut ja lohi kypsyvät samalla pellillä perunoiden kanssa. Maut viimeistelee maapäh­ki­nä­voi­kastike.

LUE MYÖS

« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »

Ranskalainen perunasalaatti maistuu herkkusuille

Tee suolainen skagenröra-juustokakku

Kesä jatkuu! Viinit seurusteluun & grilli-iltaan

Sitruuna-laventelikakku on hienostunut ja mehevä kahvikakku

Nuorissa raparperinvarsissa on raikkain ja terävin maku, joka antaa juustokakulle hienostuneen aromin. Jos haluat oikaista, sekoita täytteeseen valmista raparperihilloketta. Täytteeksi sekoitettu kreikkalainen jogurtti tuo kakkuun kepeyttä. Koristelussa voi leikitellä: lado raparperitikut trendikkään graafisesti tai sattumanvaraisesti.

Nuorissa raparperinvarsissa on raikkain ja terävin maku, joka antaa juustokakulle hienostuneen aromin. Jos haluat oikaista, sekoita täytteeseen valmista raparperihilloketta. Täytteeksi sekoitettu kreikkalainen jogurtti tuo kakkuun kepeyttä. Koristelussa voi leikitellä: lado raparperitikut trendikkään graafisesti tai sattumanvaraisesti.

Rapar­pe­ri­juus­to­kakku kruunaa kahvipöydän

7 x mainio kuohuva kesäjuhliin

Iki-ihana skagenröra eli katkaraputahna ilahduttaa myös suolaisessa juustokakussa. Sitruunalla, yrteillä ja piparjuurella maustettu torttu valmistuu saaristolaisleipäpohjan päälle. Ohje sivulla 92.

Iki-ihana skagenröra eli katkaraputahna ilahduttaa myös suolaisessa juustokakussa. Sitruunalla, yrteillä ja piparjuurella maustettu torttu valmistuu saaristolaisleipäpohjan päälle. Ohje sivulla 92.

Tarjoa sitruunakakku mascar­po­ne­vaahdon ja mansikoiden kera

Poimi villiyrttejä ja sekoita maukas vuohenjuusto-hortasalaatti musta­he­ru­kan­leh­ti­kas­ti­keeella

Viineripitkon täytteenä on raparperia, jonka makeuttaa aprikoosimarmeladi. Mehevyys tulee vaniljakreemistä.

Viineripitkon täytteenä on raparperia, jonka makeuttaa aprikoosimarmeladi. Mehevyys tulee vaniljakreemistä.

Martti Järvi

Leivo helppo raparperi-vanil­ja­vii­ne­ri­pitko valmiista lehtitaikinasta

Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.

Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.

Martti Järvi

Raparperi-mantelipaistos saa rapean taikinakuoren ja hieman calvadosta mausteeksi

Parsaa ja mimosakastiketta

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Ruotsalainen quiche sisältää parsaa yllä ja alla. Täytteeseen viipaloidaan varret, päälle sommitellaan nuput koristeiksi. Ohje sivulla  90.

Ruotsalainen quiche sisältää parsaa yllä ja alla. Täytteeseen viipaloidaan varret, päälle sommitellaan nuput koristeiksi. Ohje sivulla 90.

Keväinen parsa-juustoquiche

Mansik­kac­har­lotte on kesäklassikko

Persialainen rakkauskakku on erinomainen tarjottava juhlissa. Kakku on helppo leipoa ja se säilyy hyvin. Ja maku viekoittelee juhlijat.

Persialainen rakkauskakku on erinomainen tarjottava juhlissa. Kakku on helppo leipoa ja se säilyy hyvin. Ja maku viekoittelee juhlijat.

Persialainen rakkauskakku on lempeyttä joka pala

Feta ja pakastepinaatti maustavat kreikkalaiset uuniperunat

Yrttinen juustokakku

Yrttinen juustokakku

Reetta Pasanen

Yrttinen juustokakku on voileipäkakun moderni versio

Photography: Reetta Pasanen

Kesäinen brunssisalaatti & voikukkapesto

« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje