UUSIMMAT ARTIKKELIT
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
Heirolin alumiinisia leipävuokia on useita eri kokoja, 1,5 L, 21,50 e (Heirol).
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
Heirolin alumiinisia leipävuokia on useita eri kokoja, 1,5 L, 21,50 e (Heirol).
LUE MYÖS
Persialainen rakkauskakku on erinomainen tarjottava juhlissa. Kakku on helppo leipoa ja se säilyy hyvin. Ja maku viekoittelee juhlijat.
Yrttinen juustokakku
Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Perinteisen ranskalaisen quichen täytteessä maistuvat purjo, juusto ja kinkku. Sen mehevä versio syntyy vaihtamalla purjo pakastepinaattiin. Tarjoa piirakka vihreän salaatin kera. Resepti sivulla 92.
Inkiväärillä maustettu veriappelsiinimehu maistuu taivaalliselta. Passionhedelmäsalaatilla rikastettu chiajogurtti on aamun raikas vitamiini- ja kuitupommi. Makein passionhedelmä on hieman ryppyinen, sileäkuoriset ovat usein vielä kirpsakoita ja raakoja. Voit sekoittaa chiajogurtin jääkaappiin jo illalla turpoamaan. Jos valmistat herkun makeuttamattomasta kookosjogurtista, lisää jogurttiin lusikallinen hunajaa.
FABIAN BJORK
Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Nuorissa raparperinvarsissa on raikkain ja terävin maku, joka antaa juustokakulle hienostuneen aromin. Jos haluat oikaista, sekoita täytteeseen valmista raparperihilloketta. Täytteeksi sekoitettu kreikkalainen jogurtti tuo kakkuun kepeyttä. Koristelussa voi leikitellä: lado raparperitikut trendikkään graafisesti tai sattumanvaraisesti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ