UUSIMMAT ARTIKKELIT
Tuttu kakku, uusi maku. Kardemumma, kaneli ja omena tuovat klassiseen porkkanakakkuun uutta ytyä. Ohje sivulla 92.
Klassikkopiiras tarte tatin saa uutta makua vaahterasiirapista ja sormisuolasta.
Tuttu kakku, uusi maku. Kardemumma, kaneli ja omena tuovat klassiseen porkkanakakkuun uutta ytyä. Ohje sivulla 92.
Klassikkopiiras tarte tatin saa uutta makua vaahterasiirapista ja sormisuolasta.
LUE MYÖS
Viineripitkon täytteenä on raparperia, jonka makeuttaa aprikoosimarmeladi. Mehevyys tulee vaniljakreemistä.
Martti Järvi
Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.
Martti Järvi
Ruotsalainen quiche sisältää parsaa yllä ja alla. Täytteeseen viipaloidaan varret, päälle sommitellaan nuput koristeiksi. Ohje sivulla 90.
Persialainen rakkauskakku on erinomainen tarjottava juhlissa. Kakku on helppo leipoa ja se säilyy hyvin. Ja maku viekoittelee juhlijat.
Yrttinen juustokakku
Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Perinteisen ranskalaisen quichen täytteessä maistuvat purjo, juusto ja kinkku. Sen mehevä versio syntyy vaihtamalla purjo pakastepinaattiin. Tarjoa piirakka vihreän salaatin kera. Resepti sivulla 92.
Photography: Reetta Pasanen
Nuorissa raparperinvarsissa on raikkain ja terävin maku, joka antaa juustokakulle hienostuneen aromin. Jos haluat oikaista, sekoita täytteeseen valmista raparperihilloketta. Täytteeksi sekoitettu kreikkalainen jogurtti tuo kakkuun kepeyttä. Koristelussa voi leikitellä: lado raparperitikut trendikkään graafisesti tai sattumanvaraisesti.
Iki-ihana skagenröra eli katkaraputahna ilahduttaa myös suolaisessa juustokakussa. Sitruunalla, yrteillä ja piparjuurella maustettu torttu valmistuu saaristolaisleipäpohjan päälle. Ohje sivulla 92.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ