Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.
SUVI RÜSTER KUVAT MARTTI JÄRVI
Mandariinirahkapiirakka
60 min . helppo . 8 e
8 annosta
3 dl kaurahiutaleita
2 dl mantelijauhetta
½ dl ruokosokeria
75 g margariinia tai voita
Täyte:
2 prk (250 g) rahkajogurttia
2 kananmunaa
1 dl ruokosokeria
½ tl kardemummaa
2 mandariinia
1. Mittaa kaurahiutaleet, mantelijauhe ja sokeri kulhoon. Paloittele joukkoon rasva ja nypi tasaiseksi taikinaksi.
2. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esikypsennä pohjaa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
3. Sekoita rahkajogurtti, munat, sokeri ja kardemumma kulhossa. Kuori mandariinit, poista mahdolliset siemenet ja viipaloi.
4. Kaada rahkaseos esipaistetun pohjan päälle. Levitä päälle mandariiniviipaleet. Paista 200 asteessa 25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2