UUSIMMAT ARTIKKELIT
Munakoison lempeä maku säestää sopuisasti muita pikkupaloja. Paista munakoisot pannulla ja viimeistele yrteillä ja granaattiomenansiemenillä.
Munakoison lempeä maku säestää sopuisasti muita pikkupaloja. Paista munakoisot pannulla ja viimeistele yrteillä ja granaattiomenansiemenillä.
LUE MYÖS
Perinteisen ranskalaisen quichen täytteessä maistuvat purjo, juusto ja kinkku. Sen mehevä versio syntyy vaihtamalla purjo pakastepinaattiin. Tarjoa piirakka vihreän salaatin kera. Resepti sivulla 92.
Inkiväärillä maustettu veriappelsiinimehu maistuu taivaalliselta. Passionhedelmäsalaatilla rikastettu chiajogurtti on aamun raikas vitamiini- ja kuitupommi. Makein passionhedelmä on hieman ryppyinen, sileäkuoriset ovat usein vielä kirpsakoita ja raakoja. Voit sekoittaa chiajogurtin jääkaappiin jo illalla turpoamaan. Jos valmistat herkun makeuttamattomasta kookosjogurtista, lisää jogurttiin lusikallinen hunajaa.
FABIAN BJORK
Kaurakeksiltä maistuvan pohjan päällä kypsyy kardemummalla maustettu rahkajogurttitäyte. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Koristele terriini vuohenjuustovaahdolla, paistetuilla pekaanipähkinöillä, karhunvatukoilla ja rosmariinilla.
Vegaaniset porkkana-cashewpyörykät.
Paista ranskalaiset krepit ja tarjoa niiden kanssa nopeasti valmistuvaa omenahilloketta.
Tämä vegaaninen ja gluteeniton omenapiirakka todistaa, miten maukkaalta leivonnainen voikaan maistua, vaikka ei olisi käytetty voita, kermaa tai kananmunia. Mantelijauhe tuo pohjataikinaan makua ja mehevyyttä, vegaaninen jogurtti kostuttaa ja sitoo taikinan kananmunan tavoin. Valitse pirteän kirpeitä omenoita, jotka sopivasti makeutuvat päälle ripotellusta fariinisokerista.
Grillattu tai savustettu kala kaipaa rinnalleen suussasulavan maustevoin tai kastikkeen. Kantarelleista, rakuunasta ja misotahnasta sekoitettu maustevoi on niin hyvää, että sitä tekisi mieli lusikoida sellaisenaan. Maustevoi sopii myös uusien perunoiden rinnalle. Jos kaipaat vähän tulisempaa soosia, korealaisella gochujang-chilitahnalla ja tuoreella korianterilla maustettu majoneesikastike on nappivalinta. Valmista maustevoi ja majoneesikastike jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi. Ohjeet sivulla 90.
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ