Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

FABIAN BJORK

San­na Ke­kä­läi­nen

24.11.2020

Leivo herkulliset joulublondiet

Brownie-leivosten jouluiset versiot, blondiet, maustetaan herkkupaloilla: pähkinöillä, kuivatuilla karpaloilla ja valkosuklaalla.

Ma­ke­at jou­lub­lon­diet

noin 20 pa­laa

200 g val­ko­suk­laa­ta

200 g voi­ta

1 ½ dl ki­de­so­ke­ria

½ dl fa­rii­ni­so­ke­ria

2 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

1 tl pi­pa­ri­maus­tet­ta

1 dl rou­hit­tu­ja pe­kaa­ni­päh­ki­nöi­tä

1 dl kui­vat­tu­ja kar­pa­loi­ta

4 ka­nan­mu­naa

1. Ota suk­laas­ta 50 g erik­seen ja rou­hi se. Lai­ta si­vuun. Rou­hi myös lop­pu (150 g) val­ko­suk­laa. Su­la­ta voi kat­ti­las­sa ja ota pois lie­del­tä. Li­sää 150 g val­ko­suk­laa­ta. An­na suk­laan su­laa.

2. Se­koi­ta so­ke­rit, jau­hot ja lei­vin­jau­he kes­ke­nään. Li­sää pi­pa­ri­maus­te, päh­ki­nät, kar­pa­lot ja val­ko­suk­laa­rou­he. Kään­te­le kui­vat ai­neet voi­se­ok­seen. Li­sää mu­nat puu­haa­ru­kal­la se­koit­ta­en.

3. Kaa­da seos lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­tet­tyyn uu­ni­vuo­kaan (koko noin 24 x 28 cm).

4. Pais­ta 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 20–25 mi­nuut­tia. Pei­tä vuo­ka fo­li­ol­la, jos pin­ta tum­me­nee lii­kaa.

5. Leik­kaa blon­die pie­nik­si pa­loik­si. Tar­joa sel­lai­se­naan tai ko­ris­te­le ha­lu­tes­sa­si su­la­te­tul­la val­ko­suk­laal­la, päh­ki­nöil­lä ja kui­va­tuil­la kar­pa­loil­la.

Val­mis­tu­sai­ka: 15 min + pais­ta­mi­seen ja jääh­ty­mi­seen 1 t

Vai­keu­sas­te: help­po

Hin­ta: noin 14,50 e

FABIAN BJORK

Lue Myös

Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.

Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.

Photography: Reetta Pasanen

Kesäkur­pit­sa­voh­velit ja lohitahna

Joulu maistuu piparkakulta: 11 ihanaa reseptiä

FABIAN BJORK

Tomaattisen mehevä lehti­kaa­li­pii­rakka

Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.

Kesäkurpitsaa pullistelevat vohvelit tarjoillaan savulohitahnan kanssa.

Photography: Reetta Pasanen

Kesäkur­pit­sa­voh­velit ja lohitahna

Joulu maistuu piparkakulta: 11 ihanaa reseptiä

FABIAN BJORK

Tomaattisen mehevä lehti­kaa­li­pii­rakka

Mansikkainen masariinitorttu

Mansikkainen masariinitorttu

Photography: Reetta Pasanen

Mansikkaisen masariinitortun salaisuus on mante­li­mas­sa­pohja

Yrttinen juustokakku

Yrttinen juustokakku

Reetta Pasanen

Yrttinen juustokakku on voileipäkakun moderni versio

Seljankukkafizz

Seljankukkafizz

Reetta Pasanen

Seljankukkafizz on kesäinen alkudrinkki

FABIAN BJORK

Hunajalla karamellisoidut kampasimpukat ja raikas sitrussalaatti

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Fabian Björk

Nauti lohta japani­lais­tyyliin - 2 hyvää reseptiä

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

FABIAN BJORK

Hunajalla karamellisoidut kampasimpukat ja raikas sitrussalaatti

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!

Fabian Björk

Nauti lohta japani­lais­tyyliin - 2 hyvää reseptiä

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.