Sanna Kekäläinen kuvat Reetta Pasanen
Yhden pannun gnocchit pinaattikermassa
15 min . helppo . 6,5 e
2 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiöljyä
1 pss (500 g) gnoccheja
1 pss (150 g) pakastepinaattia
2 dl kermaa (kuohu-, ruoka- tai kaurakermaa)
1 dl raastettua parmesaania
2 rkl sitruunamehua
Tarjoiluun:
raastettua parmesaania, raastettua sitruunankuorta
1. Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista se pannulla öljyssä kypsäksi. Kaada pannulle kerma ja anna sen kiehahtaa. Lisää kohmeinen pinaatti ja sen sulaa.
2. Lisää pannulle gnocchit. Kiehauta seos ja vähennä lämpö keskilämmölle. Keitä kannen alla 2–5 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä.
3. Sekoita joukkoon parmesaani ja sitruunamehu. Viimeistele halutessasi raastetulla parmesaanilla ja sitruunan kuoriraasteella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ