Artikkeli

Oh­je Suvi Rüster ku­vaus­suun­nit­te­lu Tea Hon­ka­sa­lo ku­vat Mart­ti Jär­vi

Keitä ihana glögisiirappi

Karvas­man­te­lie­sanssi antaa glögisiirapille amarettomaisen maun. Laimenna glögisiirappi kuumalla vedellä tai kuumalla omenamehulla.

Puo­luk­ka-glö­gi­sii­rap­pi

25 min . help­po . 6 e

6 dl val­mis­ta glö­gi­tii­vis­tet­tä / lai­men­nus 13

6 dl (400 g) pa­kas­te­puo­lu­koi­ta

3 dl vet­tä

4 dl so­ke­ria

½ va­nil­ja­tan­ko

1 ka­ne­li­tan­ko

1 tl kar­de­mum­maa

1 täh­ti­a­nis

½–1 tl kar­vas­man­te­lie­sans­sia

1. Mit­taa kat­ti­laan kaik­ki glö­gi­sii­ra­pin ai­nek­set kar­vas­man­te­lie­sans­sia lu­kuun ot­ta­mat­ta. Kie­hau­ta ja kei­tä hil­jal­leen 20 mi­nuut­tia. Kaa­da sii­vi­län läpi kul­hoon puo­luk­ka­se­os­ta hie­man pu­ris­tel­len.

2. Kaa­da sii­rap­pi la­si­pul­loi­hin. Säi­ly­tä jää­kaa­pis­sa.

Vink­ki!

Pit­kin vuot­ta voit ke­rä­tä kau­nii­ta pa­tent­ti­kor­kil­li­sia pul­lo­ja tai purk­ke­ja, joi­ta voit käyt­tää lah­jois­sa. Pie­net jou­lu­ko­ris­teet so­pi­vat hy­vin lah­jo­jen so­mis­tuk­seen silk­ki­nau­han kans­sa. Mi­ni­pul­lot ja nau­ha Søstrene Grene. Ke­raa­mi­set jou­lu­kuu­set Ikea.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje