Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.
Martti Järvi
Suvi Rüster
Paahteinen punaviinikastike
25 min + lihan lämpeneminen 30 min . helppo . 25 e
4 annosta
2 pientä salottisipulia
50 g voita
1 rosmariininoksa
2 rkl siirappia
2 dl voimakasta punaviiniä
4 dl lihalientä (4 dl vettä + 4 rkl lihafondia)
5–6 rkl tummaa Maizena-kastikesuurustetta
1 rkl balsamicokastiketta
½–1 tl suolaa
rouhaisu mustapippuria
Lisäksi:
8 karitsankyljystä
2 rkl voita
sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria
1. Ota karitsankyljykset huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä.
2. Kuori ja hienonna salottisipulit. Kuumenna voi kattilassa ja lisää sipulit, rosmariininoksa ja siirappi. Paista sekoitellen 3–4 minuuttia, kunnes sipulit ovat ruskistuneet.
3. Lisää punaviini ja lihaliemi. Keitä hiljalleen poristen 10 minuuttia. Siivilöi liemi ja kaada takaisin kattilaan. Kastikelientä tulisi olla noin 5 dl.
4. Vatkaa joukkoon kastikesuurus. Kiehauta ja keitä pari minuuttia. Mausta balsamicokastikkeella, suolalla ja mustapippurilla.
5. Paista karitsankyljyksiä voissa kuumalla 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla.
6. Tarjoile kyljyksien kanssa punaviinikastiketta.
Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.
Martti Järvi
Tämä vegaaninen ja gluteeniton omenapiirakka todistaa, miten maukkaalta leivonnainen voikaan maistua, vaikka ei olisi käytetty voita, kermaa tai kananmunia. Mantelijauhe tuo pohjataikinaan makua ja mehevyyttä, vegaaninen jogurtti kostuttaa ja sitoo taikinan kananmunan tavoin. Valitse pirteän kirpeitä omenoita, jotka sopivasti makeutuvat päälle ripotellusta fariinisokerista.
Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.
mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.
Tämä vegaaninen ja gluteeniton omenapiirakka todistaa, miten maukkaalta leivonnainen voikaan maistua, vaikka ei olisi käytetty voita, kermaa tai kananmunia. Mantelijauhe tuo pohjataikinaan makua ja mehevyyttä, vegaaninen jogurtti kostuttaa ja sitoo taikinan kananmunan tavoin. Valitse pirteän kirpeitä omenoita, jotka sopivasti makeutuvat päälle ripotellusta fariinisokerista.
Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.
mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2