Artikkeli

Suvi Rüster ku­vat Mart­ti Jär­vi

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Laakealle tarjoiluvadille sekoitettu makea dippi on trendikäs ja näyttävän rento jälkiruoka. Mascarponen, kirpeiden lakkojen ja rapeiden kandi­so­ke­ri­keksien yhdistelmä on huikea. Ripaus marjajauhetta tuo herkulle kirpsakkaa makua.

Mas­car­po­ne-lak­ka­dip­piä ja so­ke­ri­kek­se­jä

15 min . help­po . 12 e

4 an­nos­ta

250 g mas­car­po­ne­juus­toa

½ dl so­ke­ria

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

2 dl tuo­rei­ta lak­ko­ja

1 dl kuo­hu­ker­maa

kan­di­so­ke­ri­kek­se­jä

Ko­ris­teek­si:

tyr­ni­jau­het­ta

lak­ko­ja ja mus­ti­koi­ta

1. Se­koi­ta mas­car­po­ne, so­ke­ri, va­nil­ja­so­ke­ri ja la­kat kul­hos­sa.

2. Vat­kaa ker­ma vaah­dok­si ja nos­te­le tuo­re­juus­to­se­ok­seen. Kaa­da dip­pi laa­ke­al­le tar­joi­lu­va­dil­le.

3. Aset­te­le va­din reu­noil­le ja pääl­le kan­di­so­ke­ri­kek­se­jä. Ko­ris­te­le tyr­ni­jau­heel­la, la­koil­la ja mus­ti­koil­la.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ