Suvi Rüster kuvat Martti Järvi
Kuningatarsorbetti
15 minuuttia + pakastus 4 h . helppo . 8 e
4 annosta
2 dl mustikoita
2 dl vadelmia
1 prk (200 g) ranskankermaa
1 dl lemon curdia
1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
2. Lusikoi jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään 4 tuntia.
Pakasta sorbetti jäätelömuoteissa tai vaikka silikonisissa muffinivuoissa. Jos haluat, voit valmistaa heti lusikoitavan sorbetin jäisistä marjoista.
vinkki!
Smash cocktailin kuohuviini voi hyvin olla myös alkoholitonta. Pääasia, että juoma on jäähdytetty hyvin viileäksi.
vinkki!
Jos haluat, voit korvata lakat vadelmilla, karhunvadelmilla tai mustikoilla.
Panzanella on italialainen salaatti, jonka salaisuus on edellisen päivän ylijääneen leivän elvyttäminen uudeksi, ihanaksi ruoaksi. Lisäksi salaattiin keitetään parsaa ja pilkotaan mukaan muitakin kasviksia.
Arto Vuohelainen
Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.
Martti Järvi
Panzanella on italialainen salaatti, jonka salaisuus on edellisen päivän ylijääneen leivän elvyttäminen uudeksi, ihanaksi ruoaksi. Lisäksi salaattiin keitetään parsaa ja pilkotaan mukaan muitakin kasviksia.
Arto Vuohelainen
Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.
Martti Järvi
Yhden astian reseptit ovat kiireisen pelastus. Paista lohi, perunat ja parsat samassa vuoassa uunissa ja tarjoa kyytipoikana skagenröraa. Toimii myös juhlavalla aterialla!
Orzo eli kreikkalainen riisinmuotoinen pasta on omiaan parsan kanssa. Keitä pasta ja parsa näppärästi samassa kattilassa ja surauta joukkoon pistaasilla aateloitu pesto.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2