Reseptit ja kuvat Koti ja keittiön arkisto
Sienistä valmistetun tarte tatinin kumppaniksi sopii pehmeä vuohenjuustomousse.
Sieni-kevätsipulipiiras
Ruokaisa sieni-kevätsipulipiiras höystetään pinaatilla ja leivotaan pitkänomaiseen muotoon.
Suppilovahverofocaccia
Focaccialeipä saa makunsa suppilovahveroista, timjamista ja cheddarjuustosta.
Quiche lorraine on Ranskan hieno ruokalahja maailmalle. Perinteisessä ohjeessa kinkku ja juusto antavat täytteeseen runsaasti makua. Tässä reseptissä niiden seuraksi lisätään vielä meheviä sieniä.
Ruokaisa sieni-perunafrittata muistuttaa espanjalaista tortillaa ja se sopii jokaiselle aterialle aamupalasta iltapalaan.
Juustoiset sienipiirakat
Kauniiden pienten sienipiirakoiden täytteeseen lisätään vuohenjuustoa tai fetaa.
Lämmin sieni-perunasalaatti tarjotaan syksyisten riistamakkaroiden kera.
Sieni-vuohenjuustoraviolit
Hienostuneet sieni-vuohenjuustoraviolit viimeistellään aromikkaalla yrttiöljyllä.
Pienet sienipiirakat rypytetään rennosti käsin pieniksi galettepiiraiksi.
Makean mausteinen sienihilloke on hienostunut lisäke.
Korvasieni-fetaperunamunakas
Espanjalaiseen tapaan valmistetussa maalaismunakkaassa maistuvat korvasieni ja fetajuusto. Ohessa myös Eviran ohjeet korvasienten käsittelyyn.
Hurmaavat kantarellibruschetat sopivat tarjottavaksi alkupalana tai pikkusuolaisena.
Savoijinkaali-suppilovahverokääryleet
Syksyn sienisato tekee kaalikääryleiden täytteestä maukkaan ja mehukkaan. Kääryleiden valmistus vie vähän aikaa, mutta lopputulos kyllä palkitsee.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2