MARI HARJULA • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKOTI JA KEITTIÖ 10/2014
500 g keitettyjä perunoita
1 l suppilovahveroita
1 punasipuli
70 g tuoretta pinaattia
2–3 rkl öljyä
noin 1 dl isoja kapriksia
¾ dl oliiviöljyä
1 rkl dijoninsinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Kuori ja paloittele perunat. Puhdista sienet. Kuori ja suikaloi sipuli. Poista pinaateista kovat lehtiruodit tarvittaessa.
2. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Lisää sienet ja paista, kunnes neste on haihtunut. Lisää perunat, sipulit ja pinaatit ja jatka paistamista käännellen noin 10 minuuttia.
3. Lisää joukkoon kaprikset. Sekoita öljy ja sinappi keskenään ja lisää perunasalaattiin. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2