Artikkeli

MARI HAR­JU­LA KUVA AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­Ko­ti ja keit­tiö 9/2011 

Suppi­lo­vah­ve­ro­hilloke

Makean mausteinen sienihilloke on hienostunut lisäke.

noin 6 dl sup­pi­lo­vah­ve­roi­ta

Lie­mi:

2 dl vet­tä

1 dl vä­ki­vii­na­e­tik­kaa

1 dl val­ko­vii­nie­tik­kaa

5 nei­lik­kaa

4 maus­te­pip­pu­ria

4 mus­ta­pip­pu­ria

1 ka­ne­li­tan­ko

1 laa­ke­rin­leh­ti

½ tl suo­laa

2 dl hil­lo­so­ke­ria

1. Puh­dis­ta sie­net ja leik­kaa kah­tia tar­vit­ta­es­sa.

2. Mit­taa kat­ti­laan vesi, eti­kat ja maus­teet. Kie­hau­ta lie­mi ja li­sää sie­net lie­meen. An­na kie­hua hil­jal­leen noin 10 mi­nuut­tia.

3. Nos­ta kat­ti­la lie­del­tä ja li­sää hil­lo­so­ke­ri koko ajan se­koit­ta­en. Kei­tä vie­lä noin 10 mi­nuut­tia.

4. Pur­ki­ta kuu­ma­na ja säi­ly­tä vii­le­äs­sä.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ