MARI HARJULA KUVA ARTO VUOHELAINENKoti ja keittiö 9/2011
noin 6 dl suppilovahveroita
Liemi:
2 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl valkoviinietikkaa
5 neilikkaa
4 maustepippuria
4 mustapippuria
1 kanelitanko
1 laakerinlehti
½ tl suolaa
2 dl hillosokeria
1. Puhdista sienet ja leikkaa kahtia tarvittaessa.
2. Mittaa kattilaan vesi, etikat ja mausteet. Kiehauta liemi ja lisää sienet liemeen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
3. Nosta kattila liedeltä ja lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Keitä vielä noin 10 minuuttia.
4. Purkita kuumana ja säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2