Mari Harjula Kuvat Arto Vuohelainen
4 annosta
noin 300 g esim. suppilo-
vahveroita
1–2 punasipulia
2–3 valkosipulinkynttä
1–2 rkl voita tai öljyä
4–5 (noin 400 g) keitettyä
perunaa
150 g fetajuustoa
6 munaa
1 1/2 dl maitoa
2–3 rkl tuoretta timjamia
hienonnettuna
noin 1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
noin 1 dl vaaleaa cheddar-
juustoa raastettuna
1. Puhdista sienet ja paloittele tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipulit ja kuullota hetken. Lisää sienet ja paista käännellen muutama minuutti.
2. Kuori ja kuutioi perunat. Kuutioi fetajuusto. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne riki. Lisää maito ja mausteet.
3. Levitä perunakuutiot, sieniseos ja fetajuustot leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Kaada päälle munamassa ja ripottele pinnalle juustoraaste.
4. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia.
Valmistusaika: noin 20 min + kypsennys uunissa 30 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2