UUSIMMAT ARTIKKELIT

Rapea mustikka-suklaapiirakka paistetaan valurau­ta­pan­nussa tai muurikassa

Valurau­ta­pan­nussa tai muurikassa kypsyvästä piirakkapohjasta tulee keksimäisen rapea ja herkullinen muutamassa minuutissa. Aineksia kannattaa sekoitella kypsennyksen aikana ahkerasti kuumalla pannulla, etteivät ne kärähdä. Tarvittaessa lisää pannulle rypsiöljyä. Tuoreet mustikat ja suklaa lisätään vasta kypsälle piirakkapohjalle.

LUE MYÖS

« 1 ... 8 9 10 11
Mansikkainen masariinitorttu

Mansikkainen masariinitorttu

Photography: Reetta Pasanen

Mansikkaisen masariinitortun salaisuus on mante­li­mas­sa­pohja

Seljankukkafizz

Seljankukkafizz

Reetta Pasanen

Seljankukkafizz on kesäinen alkudrinkki

Tunnbrödsrulle eli rieskarulla nakilla ja muusilla.

Tunnbrödsrulle eli rieskarulla nakilla ja muusilla.

Reetta Pasanen

Kiepauta rieskarullaan nakki, muusi ja esimerkiksi skagenröra

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Reetta Pasanen

Graavaa kesäinen lohi snapsilla ja tarjoa hovimes­ta­rin­kas­tikkeen kera

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Photography: Reetta Pasanen

Kokoa rento sillisalaatti kesäiseen kalapöytään

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.

Martti Järvi

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Martti Järvi

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.

Martti Järvi

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Voikukkavohvelit savusii­ka­täyt­teellä

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Sitruunainen hollan­dai­se­kastike ahvenfileille

Täyteläinen tryffelikastike kruunaa kala- ja kasvisaterian

Cilbir eli turkkilaiset aamiaismunat maustetaan harissaöljyllä

Labneh-jogurttikulho tarjotaan paahdettujen rypäleiden ja karamellisoidun greipin kanssa

Pääsiäisen raikkaat jälkiruoat: 5 herkullista ohjetta

« 1 ... 8 9 10 11
« 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 22 »
Raikas sorbetti soseutetaan mustaherukoista ja maustetaan ripauksella kardemummaa upean makuiseksi. Kaavi sorbetti juhlavasti tarjolle isolle tarjoiluvadille ja koristele kaupan pussimarengeilla ja tummalla suklaalla. Jos alkuruoasta jäi tähteeksi tuoretta minttua, heitä päälle muutama lehti rikastamaan makua ja näköä.

Raikas sorbetti soseutetaan mustaherukoista ja maustetaan ripauksella kardemummaa upean makuiseksi. Kaavi sorbetti juhlavasti tarjolle isolle tarjoiluvadille ja koristele kaupan pussimarengeilla ja tummalla suklaalla. Jos alkuruoasta jäi tähteeksi tuoretta minttua, heitä päälle muutama lehti rikastamaan makua ja näköä.

Helppo musta­he­ruk­ka­sor­betti pakastemarjoista

Espanjalaisen bogueronesin tapaan sitruunalla, valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä maustetussa ja maukkaassa liemessä marinoituneet muikut lastataan paistettujen perunoiden päälle ja tarjoillaan alkuruokatapaksina. Muikut voi pistää marinoitumaan parikin päivää ennen tarjoilua. Vaihda tuoreet yrtit raikkaisiin ennen tarjoilua.

Espanjalaisen bogueronesin tapaan sitruunalla, valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä maustetussa ja maukkaassa liemessä marinoituneet muikut lastataan paistettujen perunoiden päälle ja tarjoillaan alkuruokatapaksina. Muikut voi pistää marinoitumaan parikin päivää ennen tarjoilua. Vaihda tuoreet yrtit raikkaisiin ennen tarjoilua.

Marinoi muikut tapas-alkuruoaksi

Kauratto on parhaimmillaan, kun se on risottomaisen löysää. Juuriselleripyörykät sopivat hienosti kauraton keralle, mutta maistuvat myös sellaisInaan pääruokana esimerkiksi salaattibowlissa tai perunasoseen kanssa. Juurisellerin klassinen kumppani omena makeuttaa ja jeera maustaa kasvispyörykät mehevän makuisiksi.

Kauratto on parhaimmillaan, kun se on risottomaisen löysää. Juuriselleripyörykät sopivat hienosti kauraton keralle, mutta maistuvat myös sellaisInaan pääruokana esimerkiksi salaattibowlissa tai perunasoseen kanssa. Juurisellerin klassinen kumppani omena makeuttaa ja jeera maustaa kasvispyörykät mehevän makuisiksi.

Punajuu­ri­kau­ratto ja juuri­sel­le­ri­pyö­rykät

Leivo pulla kakun muotoon! Amerikkalaiset kaneli-suklaakierteet

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Runeberginkakun koristelussa saa olla luova, kunhan varmistaa, että jokaisen palaan osuu riittävästi hilloa ja kuorrutetta.

Runeberginkakun koristelussa saa olla luova, kunhan varmistaa, että jokaisen palaan osuu riittävästi hilloa ja kuorrutetta.

Runeberginkakku! Leivo klassikkotorttu kakuksi

Sesongin maukkaimman kalakeiton salaisuus on itse keitetyssä kalaliemessä ja laadukkaissa raaka-aineissa.

Sesongin maukkaimman kalakeiton salaisuus on itse keitetyssä kalaliemessä ja laadukkaissa raaka-aineissa.

Kikkailematta paras kalakeitto

Täytetyt suippopaprikat

Photography: Reetta Pasanen

Feta-tomaattisalaatti ja tahinikastike

« 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 22 »

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ