UUSIMMAT ARTIKKELIT
Mehevä voitaikina alla, päällä herneistä ja mascarponesta valmistettu täyte. Niistä on raikkain fetapiiras tehty.
Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.
Raikas sorbetti soseutetaan mustaherukoista ja maustetaan ripauksella kardemummaa upean makuiseksi. Kaavi sorbetti juhlavasti tarjolle isolle tarjoiluvadille ja koristele kaupan pussimarengeilla ja tummalla suklaalla. Jos alkuruoasta jäi tähteeksi tuoretta minttua, heitä päälle muutama lehti rikastamaan makua ja näköä.
Mehevä voitaikina alla, päällä herneistä ja mascarponesta valmistettu täyte. Niistä on raikkain fetapiiras tehty.
Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.
Raikas sorbetti soseutetaan mustaherukoista ja maustetaan ripauksella kardemummaa upean makuiseksi. Kaavi sorbetti juhlavasti tarjolle isolle tarjoiluvadille ja koristele kaupan pussimarengeilla ja tummalla suklaalla. Jos alkuruoasta jäi tähteeksi tuoretta minttua, heitä päälle muutama lehti rikastamaan makua ja näköä.
LUE MYÖS
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Italialainen lemon curd -leivos on kuin pieni täytekakku.
Reetta Pasanen
Broilerimole
Reetta Pasanen
Kolmen raaka-aineen sitruunarahkajäätelö saa olla huoneenlämmössä vartin verran ennen tarjoilua, niin maut ovat lempeästi sovussa ja hileinen rakenne pehmenee.
Martti Järvi
Voit sekoittaa mokkarahkapuuron illalla jääkaappiin valmiiksi, niin chiansiemenet turpoavat ja tukevoittavat rakenteen.
Ilman rasvaa leivotusta kakkutaikinasta tulee mehevä, kun osa jauhoista korvataan jauhetuilla pähkinöillä. Lempeää makeutta ja kosteutta antaa hunaja. Paksusta turkkilaisesta jogurtista ja hunajasta sekoitettu kastike ja kauden ihanat hedelmät viimeistelevät kakkunautinnon.
Syksyn ihanin kakku on tässä: makean puolukkainen pohja ja mehevä tuorejuustokuorrutus.
Mehevän kantarelligaleten salaisuus on gruyerejuustossa, jota sekoitetaan pohjataikinaan ja täytteeseen. Juuston ansiosta pohjasta tulee maukas ja rasvaisen rapea. Rouskuva fenkoli tuo täytteeseen anismaista makua, joka sopii erinomaisesti kantarelliin.
Täydellinen sunnuntaipasta syntyy tuorepastahyllyn perunagnoccheista, paistetuista kantarelleista, rapeasta pekonista ja savujuuston makuisesta kermakastikkeesta.
Kreikan Kyproksen saaren helmi, mintulla maustettu halloumi paistuu grillissä sisältä ihanan pehmeäksi. Perunavartaisiin halloumi kannattaa paloitella melko isoiksi kuutioiksi, muuten sitä on vaikea pujotella varrastikkuihin. Kesäkurpitsapihvitaikinan joukkoon raastettu halloumi antaa makuun tujakkaa suolaisuutta, pitää pihvin kasassa ja rapeuttaa sen pinnan.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2