Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat

UUSIMMAT ARTIKKELIT

Paista ranskalaiset krepit ja tarjoa niiden kanssa nopeasti valmis­tuvaa omena­hilloketta.

Paista ranskalaiset krepit ja tarjoa niiden kanssa nopeasti valmis­tuvaa omena­hilloketta.

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Kotimainen omena on yksi syksyn odotetuimmista sesonkiherkuista. Ihana omenatäyte valmistuu nopeasti lettujen tai kreppien kaveriksi.

Kurpitsainen toscakakku

Paahda iso satsi kurpitsaa ja tee siitä monta ruokaa. Nopea arkiherkku syntyy soseuttamalla kurpitsa keitoksi.

Paahda iso satsi kurpitsaa ja tee siitä monta ruokaa. Nopea arkiherkku syntyy soseuttamalla kurpitsa keitoksi.

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Paahda iso satsi kurpitsaa ja tee siitä monta ruokaa. Nopea arkiherkku syntyy soseuttamalla kurpitsa keitoksi.

Paahda iso satsi kurpitsaa ja tee siitä monta ruokaa. Nopea arkiherkku syntyy soseuttamalla kurpitsa keitoksi.

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

LUE MYÖS

« ‹ 1 ... 8 9 10 11

FABIAN BJORK

Paistettu vuohenjuusto ja viikunat taate­li­sii­ra­pilla ovat juhlakauden herkku

FABIAN BJORK

Jouluinen kirsikkajäädyke

FABIAN BJORK

Dijoninsinapilla graavattu siika maistuu juhlapöydässä

FABIAN BJORK

Leivo herkulliset joulublondiet

Joulumimosat ja rapeat filosikarit

Photography: Reetta Pasanen

Porkka­na­kak­ku­boston on mehevä pullaherkku

FABIAN BJORK

Hunajalla karamellisoidut kampasimpukat ja raikas sitrussalaatti

Photography: Reetta Pasanen

Marengilla kuorrutettu bataattikakku

Photography: Reetta Pasanen

Mehevät ja suklaiset punajuu­ri­mok­ka­palat

Pasta on parasta arkiruokaa: 8 uutta reseptiä

Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.

Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.

Virtaa välipaloista: tuhti smoothie, pehmeä vispipuuro, chiansiemen-suklaakeksit ja pinaat­ti­mu­na­kas­toast

FABIAN BJORK

Lasagnen haastaa mac & cheese

FABIAN BJORK

Tomaattisen mehevä lehti­kaa­li­pii­rakka

Ihanat karpalot ja puolukat! 18 herkullista ohjetta

FABIAN BJORK

Kookosmarenki-mustikkavati on herkullinen jälkiruoka

FABIAN BJORK

Rennot mustikkapullat

« ‹ 1 ... 8 9 10 11
« ‹ 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 22 › »

Pyöräytä piirakka: 8 suolaista piirasreseptiä

Kookoskinuski-kaurapalat

Kookoskinuski-kaurapalat

Martti Järvi

Pellillinen leivoksia kerralla ­- paista pähkinäiset kookoskinuski-kaurapalat!

Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.

Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.

Martti Järvi

Paista nopeat naanleivät paistinpannulla

Pataleipätaikinoita voi varioida lähes loputtomasti. Olennaista sitkoisen reikäisen ja päältä rapeakuorisen leivän valmistamisessa on pitkä kohotusaika ja kuumassa padassa paistaminen. Tässä leivässä maistuvat pellavan- ja auringonkukansiemenet, speltti ja omena. Parhaiten pataleivän kuori kypsyy rapeaksi valurautapadassa, jonka saa kuumennettua tulikuumaksi, mutta leivän voi paistaa myös teräskattilassa.

Pataleipätaikinoita voi varioida lähes loputtomasti. Olennaista sitkoisen reikäisen ja päältä rapeakuorisen leivän valmistamisessa on pitkä kohotusaika ja kuumassa padassa paistaminen. Tässä leivässä maistuvat pellavan- ja auringonkukansiemenet, speltti ja omena. Parhaiten pataleivän kuori kypsyy rapeaksi valurautapadassa, jonka saa kuumennettua tulikuumaksi, mutta leivän voi paistaa myös teräskattilassa.

Pellavansiemen-spelttipataleipä

Heviosaston bataattisose toimii loistavasti pikasämpylätaikinan nesteenä ja tekee sämpylöistä kostean meheviä ja hieman makeita. Koska sämpylät leivotaan gluteenittomista jauhoista, taikinan joukkoon sekoitetaan psylliumia, joka tekee rakenteesta vähemmän murenevaisen. Nämä pikasämpylät maistuvat ehdottomasti parhailta vastapaistettuina.

Heviosaston bataattisose toimii loistavasti pikasämpylätaikinan nesteenä ja tekee sämpylöistä kostean meheviä ja hieman makeita. Koska sämpylät leivotaan gluteenittomista jauhoista, taikinan joukkoon sekoitetaan psylliumia, joka tekee rakenteesta vähemmän murenevaisen. Nämä pikasämpylät maistuvat ehdottomasti parhailta vastapaistettuina.

Gluteenittomat pika-bataattisämpylät

Sticky chicken eli aasialainen tahmakana on mausteinen uuniherkku

Uunipaahdetut veriappelsiinit kuorrutetaan marengilla

Veriappelsiini on mahtavan makuinen myös risotossa. Aavistuksen makea ja hieman kirpeä hedelmä pyöristää risoton upean makuiseksi.

Veriappelsiini on mahtavan makuinen myös risotossa. Aavistuksen makea ja hieman kirpeä hedelmä pyöristää risoton upean makuiseksi.

Oletko maistanut appel­sii­ni­ri­sottoa? Tässä raikas ja maukas ohje

Sitruuna maustaa sekä suolaiset että makeat herkut! 9 raikasta reseptiä

« ‹ 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 22 › »

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2