Fabian Björk
Sanna Kekäläinen
Mansikka-moscatojäätelö
noin 12 palloa
0,33 l kuohukermaa
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
1 dl Moscato d’Asti -viiniä
250 g mansikoita
1. Vatkaa kerma ja kondensoitu maito vaahdoksi. Sekoita viini joukkoon.
2. Kaada seos pakkasenkestävään astiaan. Soseuta marjat ja lusikoi seos rennosti astiaan siten, että jäätelömassaan tulee raitoja. Peitä kelmulla.
3. Pakasta noin 4 tuntia. Jäätelö on parhaimmillaan juuri ja juuri jäätyneenä. Koristele halutessasi ennen tarjoilua mansikoilla.
Valmistusaika: 20 min + pakastumiseen 4 t
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 13 e
Fabian Björk
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitinveden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.
Kokeile iki-ihanan feta-pinaattipiiraan sijaan vaihteeksi kreikkalaista parsakaalipiirakkaa.
Pho-keitto
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2