Fabian Björk
Sanna Kekäläinen
Mansikka-moscatojäätelö
noin 12 palloa
0,33 l kuohukermaa
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
1 dl Moscato d’Asti -viiniä
250 g mansikoita
1. Vatkaa kerma ja kondensoitu maito vaahdoksi. Sekoita viini joukkoon.
2. Kaada seos pakkasenkestävään astiaan. Soseuta marjat ja lusikoi seos rennosti astiaan siten, että jäätelömassaan tulee raitoja. Peitä kelmulla.
3. Pakasta noin 4 tuntia. Jäätelö on parhaimmillaan juuri ja juuri jäätyneenä. Koristele halutessasi ennen tarjoilua mansikoilla.
Valmistusaika: 20 min + pakastumiseen 4 t
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 13 e
Fabian Björk
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ