Fabian Björk
Sanna Kekäläinen
Mansikka-moscatojäätelö
noin 12 palloa
0,33 l kuohukermaa
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
1 dl Moscato d’Asti -viiniä
250 g mansikoita
1. Vatkaa kerma ja kondensoitu maito vaahdoksi. Sekoita viini joukkoon.
2. Kaada seos pakkasenkestävään astiaan. Soseuta marjat ja lusikoi seos rennosti astiaan siten, että jäätelömassaan tulee raitoja. Peitä kelmulla.
3. Pakasta noin 4 tuntia. Jäätelö on parhaimmillaan juuri ja juuri jäätyneenä. Koristele halutessasi ennen tarjoilua mansikoilla.
Valmistusaika: 20 min + pakastumiseen 4 t
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 13 e
Fabian Björk
Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.
Reetta Pasanen
Suppilovahveropyörykät voi tarjoilla esimerkiksi muusin ja parmesaanilastujen kera.
Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2