Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Fabian Björk

San­na Ke­kä­läi­nen

15.8.2019

Mansikka-moscato on jäätelö aikuiseen makuun

Makeahko ja kupliva Moscato d’Asti rakastaa mansikoita. Tässä ohjeessa pariskunta yhdistyy hieman hileiseen jäätelöön, joka valmistuu näppärästi ilman jäätelökonetta.

Man­sik­ka-mos­ca­to­jää­te­lö

noin 12 pal­loa

0,33 l kuo­hu­ker­maa

1 prk (397 g) kon­den­soi­tua mai­toa

1 dl Mos­ca­to d’As­ti -vii­niä

250 g man­si­koi­ta

1. Vat­kaa ker­ma ja kon­den­soi­tu mai­to vaah­dok­si. Se­koi­ta vii­ni jouk­koon.

2. Kaa­da seos pak­ka­sen­kes­tä­vään as­ti­aan. So­seu­ta mar­jat ja lu­si­koi seos ren­nos­ti as­ti­aan si­ten, et­tä jää­te­lö­mas­saan tu­lee rai­to­ja. Pei­tä kel­mul­la.

3. Pa­kas­ta noin 4 tun­tia. Jää­te­lö on par­haim­mil­laan juu­ri ja juu­ri jää­ty­nee­nä. Ko­ris­te­le ha­lu­tes­sa­si en­nen tar­joi­lua man­si­koil­la.

Val­mis­tu­sai­ka: 20 min + pa­kas­tu­mi­seen 4 t

Vai­keu­sas­te: help­po

Hin­ta: noin 13 e

Fabian Björk

Lue Myös

Hanna Linnakko

Meksikolainen suklaamousse saa potkua chilistä

Hanna Linnakko

Pistaa­si­päh­ki­näinen suklaa­ga­nac­he­piiras valmistuu ilman uunia

Hanna Linnakko

Ihana suklaalasagne kätkee sisäänsä keksejä, mascarponea ja suklaata

Hanna Linnakko

Meksikolainen suklaamousse saa potkua chilistä

Hanna Linnakko

Pistaa­si­päh­ki­näinen suklaa­ga­nac­he­piiras valmistuu ilman uunia

Hanna Linnakko

Ihana suklaalasagne kätkee sisäänsä keksejä, mascarponea ja suklaata

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.

Vartissa valmistuva gnocchi-herkku

Kokeile iki-ihanan feta-pinaattipiiraan sijaan vaihteeksi kreikkalaista parsakaalipiirakkaa.

Kokeile iki-ihanan feta-pinaattipiiraan sijaan vaihteeksi kreikkalaista parsakaalipiirakkaa.

Feta-parsakaalipiiras on täyteläinen herkku

Pho-keitto

Pho-keitto

Pikainen pho-keitto

Mehevän toffee-kookoskakun salaisuus on sieni­kak­ku­poh­jassa

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Ricottagnocchit eli gnudit saavat sitruunaisen kermakastikkeen ja pinaattia höysteekseen

Mehevän toffee-kookoskakun salaisuus on sieni­kak­ku­poh­jassa

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Gnudit eli toscanalaiset, ricottasta tehdyt gnocchit maistuvat lempeän kermaisen kastikkeen kanssa. Jos kastikkeen teko tuntuu liian työläältä, oikaise ja sulata hieman voita. Raasta päälle parmesaania, ja sinulla on annos.

Ricottagnocchit eli gnudit saavat sitruunaisen kermakastikkeen ja pinaattia höysteekseen

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2