Fabian Björk
Sanna Kekäläinen
Mansikka-moscatojäätelö
noin 12 palloa
0,33 l kuohukermaa
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
1 dl Moscato d’Asti -viiniä
250 g mansikoita
1. Vatkaa kerma ja kondensoitu maito vaahdoksi. Sekoita viini joukkoon.
2. Kaada seos pakkasenkestävään astiaan. Soseuta marjat ja lusikoi seos rennosti astiaan siten, että jäätelömassaan tulee raitoja. Peitä kelmulla.
3. Pakasta noin 4 tuntia. Jäätelö on parhaimmillaan juuri ja juuri jäätyneenä. Koristele halutessasi ennen tarjoilua mansikoilla.
Valmistusaika: 20 min + pakastumiseen 4 t
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 13 e
Fabian Björk
FABIAN BJORK
Martti Järvi
Fabian Björk _
FABIAN BJORK
Martti Järvi
Fabian Björk _
Mari Lahti
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.