Tyyli ja ohje Suvi RüsterkKuva Martti Järvi
Maa-artisokkasipsit
3–4 annosta
250 g maa-artisokkia
1 rkl oliiviöljyä
2 tl tryffeliöljyä
sormisuolaa
1. Pese maa-artisokat huolellisesti. Leikkaa mahdollisimman ohuiksi lastuiksi esimerkiksi mandoliinileikkurilla. Levitä lastut uunipellille leivinpaperin päälle. Taputtele talouspaperilla maa-artisokkien pinta kuivaksi. Lisää maa-artisokkien sekaan oliiviöljyä ja tryffeliöljyä. Sekoita käsin hyvin sekaisin, ja levitä uudelleen pellille niin, että maa-artisokkalastut ovat mahdollisimman vähän päällekkäin.
2. Paahda 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes lastut ovat hieman ruskistuneita ja reunoilta rapeita. Käännä lastut paistinlastalla ympäri, ja paista vielä noin 5 minuuttia. Ripottele päälle sormisuolaa.
Valmistusaika: 20 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 4 e
FABIAN BJORK
Pannacotta saa sesonkiin sopivan päivityksen piparimausteesta. Jälkiruoka on omiaan juhlasesonkiin, sillä sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Italialainen lemon curd -leivos on kuin pieni täytekakku.
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.
Martti Järvi
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.
Martti Järvi
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.