Makeat ja tuliset grillimuikut
4 annosta
noin 500 g pieniä puhkottuja muikkuja
1 tl suolaa
Marinadi:
½ dl hoisinkastiketta
½ dl fariinisokeria
2 rkl soijaa
1 rkl srirachaa tai tulista chilikastiketta
2 rkl limettimehua
Lisäksi:
1 dl hienonnettua korianteria
1 punainen chili
1. Sekoita kulhossa muikut ja suola. Lado muikut halsteriin. Sekoita marinadin ainekset keskenään kulhossa ja sivele muikkujen päälle. Grillaa avotulella halsteria käännellen ja muikkuja marinadilla sivellen 5–8 minuuttia muikkujen koosta riippuen. Levitä muikut tarjoiluvadille.
2. Hienonna korianteri. Huuhtele ja viipaloi chili. Levitä korianterisilppua ja chilirenkaita muikkujen päälle.
Valmistusaika: 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 8 e
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Reetta Pasanen
Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!
Fabian Björk
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2