Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

FABIAN BJORK

Tyy­li ja oh­je San­na Ke­kä­läi­nen kuva Fa­bi­an Björk

9.10.2019

Japanilaiset lihapul­la­nuu­delit haastavat spagetti bolognesen

Japanilaiset lihapul­la­nuu­delit haastavat italialaisen spagetti bolognesen. Inkivääri ja soija antavat mukavan terän tuttuihin pyöryköihin.

Ja­pa­ni­lai­set li­ha­pul­la­nuu­de­lit

4 an­nos­ta

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 rkl hie­non­net­tua, tuo­ret­ta in­ki­vää­riä

1 rkl öl­jyä

1 dl pan­ko­jau­ho­ja

500 g pos­sun­jau­he­li­haa

1 ka­nan­mu­na

1 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

½ tl jau­het­tua val­ko­pip­pu­ria

Li­säk­si:

4 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

5 cm:n pala in­ki­vää­riä

¾ dl ryp­si­öl­jyä

1 rkl chi­li­kas­ti­ket­ta, esim. sri­rac­ha tai sweet chili

2 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

2 rkl hoi­sin­kas­ti­ket­ta

240 g nuu­de­lei­ta

3 hie­non­net­tua ke­vät­si­pu­lia tai 1 ruuk­ku hie­non­net­tua ruo­ho­si­pu­lia

1. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lit. Pais­ta silp­pu ja in­ki­vää­ri ke­vy­es­ti öl­jys­sä pan­nul­la ja an­na jääh­tyä het­ki.

2. Se­koi­ta si­pu­li­se­os, pan­ko­jau­hot, jau­he­li­ha, muna, soi­ja ja pip­pu­ri. Pyö­rit­te­le tai­ki­na kos­tein kä­sin pyö­ry­köik­si. Pais­ta joko pan­nul­la öl­jys­sä noin 5 mi­nuut­tia tai 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa kau­niin rus­keik­si, noin 15 mi­nuut­tia.

3. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lit ja in­ki­vää­ri. Kuul­lo­ta silp­pua ryp­si­öl­jys­sä pan­nul­la noin mi­nuut­ti. Li­sää jau­he­li­ha ja pais­ta kyp­säk­si. Maus­ta chi­lil­lä, soi­ja­kas­tik­keel­la ja hoi­sin­kas­tik­keel­la.

4. Kei­tä nuu­de­lit. Yh­dis­tä ne kas­tik­keen ja li­ha­pul­lien kans­sa. Vii­meis­te­le hie­non­ne­tul­la ke­vät­si­pu­lil­la.

Vink­ki: Kai­paat­ko kas­vik­sia? Pais­ta jouk­koon pork­ka­naa, ke­sä­kur­pit­saa tai kaa­lia.

Val­mis­tu­sai­ka:20 min

Vai­keu­sas­te: hel­poh­ko

Hin­ta: noin 12 e

FABIAN BJORK

Lue Myös

fabian björk

Ihanan voikukkapeston aika on nyt!

Mansikkainen piimäjuustokakku on raikas kesäherkku

Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.

Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.

Virtaa välipaloista: tuhti smoothie, pehmeä vispipuuro, chiansiemen-suklaakeksit ja pinaat­ti­mu­na­kas­toast

fabian björk

Ihanan voikukkapeston aika on nyt!

Mansikkainen piimäjuustokakku on raikas kesäherkku

Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.

Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.

Virtaa välipaloista: tuhti smoothie, pehmeä vispipuuro, chiansiemen-suklaakeksit ja pinaat­ti­mu­na­kas­toast

Ruotsalaiset perunaletut eli rårakor suppilovahveroiden kera.

Ruotsalaiset perunaletut eli rårakor suppilovahveroiden kera.

Reetta Pasanen

Rårakor eli ruotsalaiset perunaletut sopivat sienien ja kylmäsavulohen seuraksi

FABIAN BJORK

Lasagnen haastaa mac & cheese

Fabian Björk

Kolme vegaanista ateriaa, jotka pakkaat herkullisiksi lounaseväiksi

3 x herkullinen kesätapas

Grillattu sriracha-broileri ja makeantahmeat grilliperunat sopivat rentojen kesäjuhlien pääruoaksi

Fabian Björk

Kermaisan tomaattinen lohichowder on lohisopan eksoottinen serkku

3 x herkullinen kesätapas

Grillattu sriracha-broileri ja makeantahmeat grilliperunat sopivat rentojen kesäjuhlien pääruoaksi

Fabian Björk

Kermaisan tomaattinen lohichowder on lohisopan eksoottinen serkku

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2