UUSIMMAT ARTIKKELIT
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
Heirolin alumiinisia leipävuokia on useita eri kokoja, 1,5 L, 21,50 e (Heirol).
Suklaamoussekakku on kuorrutettu tummalla suklaamoussella, joka on ihana jälkiruoka myös sellaisenaan.
Heirolin alumiinisia leipävuokia on useita eri kokoja, 1,5 L, 21,50 e (Heirol).
LUE MYÖS
Sesongin maukkaimman kalakeiton salaisuus on itse keitetyssä kalaliemessä ja laadukkaissa raaka-aineissa.
Photography: Reetta Pasanen
Pehmeän kermainen posset on sitruunalla ja limetillä maustettu raikkaan makea jälkiruoka, jonka valmistukseen menee vain vartti. Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin hyytymään tarjoilua edeltävänä päivänä.
Hunajapaahdetut palsternakat.
Piparoidut tryffelit herkutellaan ystävien kanssa kenties pienen lämmittävän lasillisen kera.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
Photography: Reetta Pasanen
Munakoison lempeä maku säestää sopuisasti muita pikkupaloja. Paista munakoisot pannulla ja viimeistele yrteillä ja granaattiomenansiemenillä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ