UUSIMMAT ARTIKKELIT

Parsaa ja mimosakastiketta

Tarjoa keitettyjen parsojen kanssa mimosakastiketta eli yrteistä ja kananmunista tehtyä keväistä lisäkettä. Parsat ja kastike ovat tyylikäs alkuruoka sellaisenaan, mutta lautaselle voit halutessasi sommitella vielä jättirapuja, graavi- tai kylmäsavulohta tai vaikkapa ilmakuivattua kinkkua, jolloin annos sopii kevyeksi pääruoaksi.

LUE MYÖS

« 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 22 »
Savukalatäytteen parina kakussa maistuu avokadoista, pakasteherneistä ja majoneesista soseutettu raikas tahna.

Savukalatäytteen parina kakussa maistuu avokadoista, pakasteherneistä ja majoneesista soseutettu raikas tahna.

Savukalalla täytetty voileipäkakku kruunaa juhlan

Panzanella on italialainen salaatti, jonka salaisuus on edellisen päivän ylijääneen leivän elvyttäminen uudeksi, ihanaksi ruoaksi. Lisäksi salaattiin keitetään parsaa ja pilkotaan mukaan muitakin kasviksia.

Panzanella on italialainen salaatti, jonka salaisuus on edellisen päivän ylijääneen leivän elvyttäminen uudeksi, ihanaksi ruoaksi. Lisäksi salaattiin keitetään parsaa ja pilkotaan mukaan muitakin kasviksia.

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Yhden astian reseptit ovat kiireisen pelastus. Paista lohi, perunat ja parsat samassa vuoassa uunissa ja tarjoa kyytipoikana skagenröraa. Toimii myös juhlavalla aterialla!

Yhden astian reseptit ovat kiireisen pelastus. Paista lohi, perunat ja parsat samassa vuoassa uunissa ja tarjoa kyytipoikana skagenröraa. Toimii myös juhlavalla aterialla!

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Orzo eli kreikkalainen riisinmuotoinen pasta on omiaan parsan kanssa. Keitä pasta ja parsa näppärästi samassa kattilassa ja surauta joukkoon pistaasilla aateloitu pesto.

Orzo eli kreikkalainen riisinmuotoinen pasta on omiaan parsan kanssa. Keitä pasta ja parsa näppärästi samassa kattilassa ja surauta joukkoon pistaasilla aateloitu pesto.

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.

Britakakku kruunaa kahvipöydän. Näyttävän herkun saat, kun koristelet britan syötävilla kukilla ja tuoreilla marjoilla.

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Tomaattinen fenkoli-kalakeitto on hienostunut soppa

Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.

Täyteläinen punaviinikastike maistuu karitsankyljysten kanssa.

Martti Järvi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Hapanjuuripullataikinasta paistettu pullafocaccia täytetään rommi-kirsikkamarmeladilla. Tarvitset focacciaan puolikkaan annoksen taikinaa. Kannattaa kuitenkin leipoa koko annos ja tehdä lopuista pikkupullia. Keramiikkalautanen Jaana Hagelin, Instagramissa @hagelinjaana.

Hapanjuuripullataikinasta paistettu pullafocaccia täytetään rommi-kirsikkamarmeladilla. Tarvitset focacciaan puolikkaan annoksen taikinaa. Kannattaa kuitenkin leipoa koko annos ja tehdä lopuista pikkupullia. Keramiikkalautanen Jaana Hagelin, Instagramissa @hagelinjaana.

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

« 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 22 »

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ