Arto Vuohelainen
Suvi Rüster
4–6 annosta
200 g soijapapuja, pakaste
1 nektariini
½ pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
2 limetin mehu
1 rkl sokeria
½ tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 dl hienonnettua korianteria
Lisäksi:
maissilastuja
1. Keitä soijapapuja suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia. Kaada pavut lävikköön ja valuta päälle kylmää vettä.
2. Pese nektariini, leikkaa puoliksi, poista kivi ja leikkaa nektariini pieniksi kuutioiksi.
3. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi.
4. Purista limetistä mehu kulhoon. Lisää sokeri, suola ja oliiviöljy. Sekoita joukkoon soijapavut, nektariinikuutiot, punasipulit ja valkosipulit.
5. Hienonna korianteri ja lisää soijapapu-cevichen joukkoon.
Annostele vege-cevicheä pieniin annoskulhoihin. Tarjoile maissilastujen kanssa.
Valmistumisaika: 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 8 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2