Vuohelainen Arto
Suvi Rüster
4 annosta
3 nektariinia
300 g kuorittua ananasta
250 g mansikoita
noin 3 rkl vaahterasiirappia
puisia varrastikkuja
Rommi-valkosuklaakastike:
200 g valkosuklaata
1 dl kuohukermaa
2 rkl vaaleaa rommia
Näin valmistat vartaat
1. Laita puiset varrastikut veteen likoamaan jälkiruoan valmistelun ajaksi.
2. Huuhtele nektariinit. Halkaise ja poista kivi, leikkaa parin sentin paksuisiksi lohkoiksi. Leikkaa ananas parin sentin kokoisiksi kuutioiksi.
3. Paloittele valkosuklaa kattilaan. Kaada päälle kuohukerma. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaapalat sulavat. Nosta kattila liedeltä. Sekoita joukkoon rommi.
4. Valele hedelmävartaille vaahterasiirappia. Grillaa keskilämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes hedelmien pinta on hieman ruskistunut. Valele grillaamisen aikana muutaman kerran vaahterasiirapilla.
5. Tarjoile kuumien hedelmien kanssa rommi-valkosuklaakastiketta tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.
Vuohelainen Arto
Aika ja hinta
• 20 min
• helppo
• 13 e
Gluteeniton hirssikakku on kuorrutettu hunajaisella suklaalla.
Stockfood/Tekstikuva
Kenwood
Hanna Linnakko
Leuanveto on tehokas liike esimerkiksi hauiksille.
Lauri Kalima
Stockfood
Helmikuun GEOn kannessa olevan saukon kuvasi Greg Lecoeur.
Antti Pihlajaniemi
Viiden liikkeen keskivartalotreeni tuottaa takuuvarmoja tuloksia.
Lauri Kalima
Pekka Kokko kuvasi kurkien tanssin suolammella Lappeenrannassa.
Pekka Kokko
Jos haluaa todella keskittyä, puhelin kannattaa piilottaa katseelta kokonaan.
Soturi 2 vahvistaa erityisesti reisiä.
Isma Valkama
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.