UUSIMMAT ARTIKKELIT

Pidä taikinaa jääkapissa tunnin verran ennen paistamista, niin leivonnainen jää keskeltä toivotun valuvaksi.

Pidä taikinaa jääkapissa tunnin verran ennen paistamista, niin leivonnainen jää keskeltä toivotun valuvaksi.

Suklaafondantti menee jääkaapin kautta uuniin

Suklaafondantin valmistus on luultua helpompaa. Tärkeintä on valita leivokseen laadukas ja hyvänmakuinen suklaa ja vatkata muna-sokerivaahto tarpeeksi kuohkeaksi.

LUE MYÖS

« 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 22 »
Panzanella on italialainen kesäsalaatti, jonka olennainen osa on edellisen päivän leipä. Se muhevoitetaan öljyssä. Talvinen versio on peruna-hernepanzanella. Sosiaalisessa mediassa kiertää hernelisäkeohje, jonka väitetään olevan Michelle Obaman tekemä. Uskokoon tarinan ken tahtoo, mutta itse ruoka on raikas ja kokeilemisen arvoinen. Ohjeet sivulla 86.

Panzanella on italialainen kesäsalaatti, jonka olennainen osa on edellisen päivän leipä. Se muhevoitetaan öljyssä. Talvinen versio on peruna-hernepanzanella. Sosiaalisessa mediassa kiertää hernelisäkeohje, jonka väitetään olevan Michelle Obaman tekemä. Uskokoon tarinan ken tahtoo, mutta itse ruoka on raikas ja kokeilemisen arvoinen. Ohjeet sivulla 86.

Helppo kuin herne! Valmista salaattipöytään ruokaisa peruna-hernepanzanella tai Michelle Obaman hernesalaatti

Mehevä voitaikina alla, päällä herneistä ja mascarponesta valmistettu täyte. Niistä on raikkain fetapiiras tehty.

Mehevä voitaikina alla, päällä herneistä ja mascarponesta valmistettu täyte. Niistä on raikkain fetapiiras tehty.

Feta-hernepiirakka saa raikkautta sitruunasta ja mintusta

Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.

Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.

Pistaasi-hernepesto surautetaan sukkelasti pasta­kas­tik­keeksi

Raikas sorbetti soseutetaan mustaherukoista ja maustetaan ripauksella kardemummaa upean makuiseksi. Kaavi sorbetti juhlavasti tarjolle isolle tarjoiluvadille ja koristele kaupan pussimarengeilla ja tummalla suklaalla. Jos alkuruoasta jäi tähteeksi tuoretta minttua, heitä päälle muutama lehti rikastamaan makua ja näköä.

Raikas sorbetti soseutetaan mustaherukoista ja maustetaan ripauksella kardemummaa upean makuiseksi. Kaavi sorbetti juhlavasti tarjolle isolle tarjoiluvadille ja koristele kaupan pussimarengeilla ja tummalla suklaalla. Jos alkuruoasta jäi tähteeksi tuoretta minttua, heitä päälle muutama lehti rikastamaan makua ja näköä.

Helppo musta­he­ruk­ka­sor­betti pakastemarjoista

Espanjalaisen bogueronesin tapaan sitruunalla, valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä maustetussa ja maukkaassa liemessä marinoituneet muikut lastataan paistettujen perunoiden päälle ja tarjoillaan alkuruokatapaksina. Muikut voi pistää marinoitumaan parikin päivää ennen tarjoilua. Vaihda tuoreet yrtit raikkaisiin ennen tarjoilua.

Espanjalaisen bogueronesin tapaan sitruunalla, valkosipulilla ja tuoreilla yrteillä maustetussa ja maukkaassa liemessä marinoituneet muikut lastataan paistettujen perunoiden päälle ja tarjoillaan alkuruokatapaksina. Muikut voi pistää marinoitumaan parikin päivää ennen tarjoilua. Vaihda tuoreet yrtit raikkaisiin ennen tarjoilua.

Marinoi muikut tapas-alkuruoaksi

Kauratto on parhaimmillaan, kun se on risottomaisen löysää. Juuriselleripyörykät sopivat hienosti kauraton keralle, mutta maistuvat myös sellaisInaan pääruokana esimerkiksi salaattibowlissa tai perunasoseen kanssa. Juurisellerin klassinen kumppani omena makeuttaa ja jeera maustaa kasvispyörykät mehevän makuisiksi.

Kauratto on parhaimmillaan, kun se on risottomaisen löysää. Juuriselleripyörykät sopivat hienosti kauraton keralle, mutta maistuvat myös sellaisInaan pääruokana esimerkiksi salaattibowlissa tai perunasoseen kanssa. Juurisellerin klassinen kumppani omena makeuttaa ja jeera maustaa kasvispyörykät mehevän makuisiksi.

Punajuu­ri­kau­ratto ja juuri­sel­le­ri­pyö­rykät

Leivo pulla kakun muotoon! Amerikkalaiset kaneli-suklaakierteet

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Runeberginkakun koristelussa saa olla luova, kunhan varmistaa, että jokaisen palaan osuu riittävästi hilloa ja kuorrutetta.

Runeberginkakun koristelussa saa olla luova, kunhan varmistaa, että jokaisen palaan osuu riittävästi hilloa ja kuorrutetta.

Runeberginkakku! Leivo klassikkotorttu kakuksi

« 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 22 »
Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje