Ruokaohjeet Suvi Rüster tyyli Milla Kuusinen kuvat Fabian Björk
Savusärki-näkkäritapas
4 annosta
12 pientä fenkolilla maustettua näkkileipää, Åby
150 g ranskankermaa
2 rkl raastettua piparjuurta
1 tl sokeria
ripaus suolaa
100 g savusärkiä purkista
2–3 rkl hienonnettua ruohosipulia
Marinoitu punasipuli:
1 pieni punasipuli
2 rkl viinietikkaa
1 tl hunajaa
¼ tl suolaa
1. Valmista ensin marinoitu punasipuli. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kulhossa viinietikka, hunaja ja suola. Sekoita joukkoon punasipulirenkaat.
2. Levitä näkkileivät tarjoiluvadille.
3. Sekoita kulhossa ranskankerma, piparjuuriraaste, sokeri ja ripaus suolaa. Valuta savusärjet liemestä.
4. Nosta lusikalla piparjuuriranskankermaa näkkileiville. Lisää päälle savusärkeä, marinoitua punasipulia ja hienonnettua ruohosipulia. Tarjoile heti.
Valmistusaika: 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 10 e
Fabian Björk
Fabian Björk
fabian björk
Fabian Björk
Fabian Björk
fabian björk
fabian björk
Omenamehusta ja tyrnitäysmehusta valmistat hienon makuisen vispipuuron. Vispipuuron päälle annostellaan trendikkään smoothiekulhon tapaan rahkaa, kookoslastuja ja marjoja.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2