fabian björk
Suvi Rüster kuvausavustaja Jessi Mäkinen
Sitruuna-kermapasta
4 annosta
1 luomusitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 dl kuohukermaa
1 rkl hunajaa
½ tl suolaa
250 g nauhapastaa
Lisäksi:
50 g raastettua parmesaania tai pecorinoa
1 ruukku tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
1. Pese sitruuna, raasta siitä kuori ja purista mehu. Sekoita sitruunan mehu ja kuoriraaste kermaan. Sekoita joukkoon hunaja ja ripaus suolaa. Kuumenna sitruuna-kermaseosta pannulla.
2. Keitä nauhapasta pakkauksen ohjeen mukaisen ajan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä. Sekoita sitruuna-kermaseos heti kypsän pastan joukkoon. Raasta mukaan parmesaania ja revi sekaan basilikanlehtiä. Rouhi annosten päälle mustapippuria.
Valmistusaika: 10 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 7 e
Photography: Reetta Pasanen
Viikunapossu sopii juhlapöytään ja valmistuu kinkkua nopeammin.
Reetta Pasanen
Italialainen gorgonzolapasta on simppeli ja mehevän maukas.
Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Viikunapossu sopii juhlapöytään ja valmistuu kinkkua nopeammin.
Reetta Pasanen
Italialainen gorgonzolapasta on simppeli ja mehevän maukas.
Reetta Pasanen
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2