fabian björk
Suvi Rüster kuvausavustaja Jessi Mäkinen
Sitruuna-kermapasta
4 annosta
1 luomusitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 dl kuohukermaa
1 rkl hunajaa
½ tl suolaa
250 g nauhapastaa
Lisäksi:
50 g raastettua parmesaania tai pecorinoa
1 ruukku tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
1. Pese sitruuna, raasta siitä kuori ja purista mehu. Sekoita sitruunan mehu ja kuoriraaste kermaan. Sekoita joukkoon hunaja ja ripaus suolaa. Kuumenna sitruuna-kermaseosta pannulla.
2. Keitä nauhapasta pakkauksen ohjeen mukaisen ajan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä. Sekoita sitruuna-kermaseos heti kypsän pastan joukkoon. Raasta mukaan parmesaania ja revi sekaan basilikanlehtiä. Rouhi annosten päälle mustapippuria.
Valmistusaika: 10 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 7 e
Paahda iso satsi kurpitsaa ja tee siitä monta ruokaa. Nopea arkiherkku syntyy soseuttamalla kurpitsa keitoksi.
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Paahda iso satsi kurpitsaa ja tee siitä monta ruokaa. Nopea arkiherkku syntyy soseuttamalla kurpitsa keitoksi.
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Reetta Pasanen
Japanilaistyylisesti valmistettu lohi on kokemisen arvoinen!
Fabian Björk
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2