fabian björk
Suvi Rüster kuvausavustaja Jessi Mäkinen
Sitruuna-kermapasta
4 annosta
1 luomusitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 dl kuohukermaa
1 rkl hunajaa
½ tl suolaa
250 g nauhapastaa
Lisäksi:
50 g raastettua parmesaania tai pecorinoa
1 ruukku tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
1. Pese sitruuna, raasta siitä kuori ja purista mehu. Sekoita sitruunan mehu ja kuoriraaste kermaan. Sekoita joukkoon hunaja ja ripaus suolaa. Kuumenna sitruuna-kermaseosta pannulla.
2. Keitä nauhapasta pakkauksen ohjeen mukaisen ajan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä. Sekoita sitruuna-kermaseos heti kypsän pastan joukkoon. Raasta mukaan parmesaania ja revi sekaan basilikanlehtiä. Rouhi annosten päälle mustapippuria.
Valmistusaika: 10 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 7 e
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.
Martti Järvi
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.
Martti Järvi
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.