Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Hanna Linnakko

San­na Ke­kä­käi­nen

27.2.2019

Nacholasagne yhdistää kaksi suosikkiruokaa

Nacholasagne syntyy, kun yhdistetään nachos supreme ja lasagne. Tämä rapea kerrosherkku maistuu kaikille!

Nac­ho­la­sag­ne

4 an­nos­ta

1 pu­na­si­pu­li

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

400 g nau­dan pais­ti­jau­he­li­haa

2 rkl ryp­si­öl­jyä

4 rkl ta­co­maus­te­se­os­ta

1 prk (230 g) chun­ky sal­saa

noin 300 g nac­ho­ja

2 dl raas­tet­tua vin­ta­ge ched­da­ria

200 g rans­kan­ker­maa

1 ruuk­ku ko­ri­an­te­ria

100 g kir­sik­ka­to­maat­tia

1 avo­ka­do

1. Läm­mi­tä uu­ni 200 as­tee­seen.

2. Kuo­ri ja hie­non­na si­pu­lit. Kuul­lo­ta nii­tä pan­nul­la muu­ta­ma mi­nuut­ti. Li­sää jau­he­li­ha ja pais­ta se kyp­säk­si. Maus­ta ta­co­maus­teel­la.
Se­koi­ta jouk­koon sal­sa.

3. Lu­si­koi uu­ni­vuo­kaan ker­rok­sit­tain nac­ho­ja, jau­he­li­haa, juus­toa ja rans­kan­ker­maa. Tee muu­ta­ma ker­ros. Ri­pot­te­le pääl­lim­mäi­sek­si juus­to­raas­tet­ta.

4. Pais­ta 20 mi­nuut­tia tai kun­nes juus­to on kau­niin vä­ris­tä. Vii­meis­te­le ko­ri­an­te­ril­la, puo­li­te­tuil­la kir­sik­ka­to­maa­teil­la ja avo­ka­do­vii­pa­leil­la. Lu­si­koi ha­lu­tes­sa­si pääl­le vie­lä li­sää sal­saa ja rans­kan­ker­maa.

Val­mis­tu­sai­ka: 40 min

Vai­keu­sas­te: help­po

Hin­ta: noin 17 e

Jos ha­lu­at ve­ge­ver­si­on

Ko­kei­le li­han kor­vaa­mis­ta kas­vi­pe­räi­sil­lä tuot­teil­la. Nyh­tö­kau­ra, här­kis ja Elo­ve­na-kau­ra­mu­ru ovat viit­tä vail­le val­mii­ta li­han­kor­vik­kei­ta. Nii­hin kan­nat­taa yleen­sä lo­raut­taa hie­man öl­jyä tai nes­tet­tä en­nen ruo­kaan li­sää­mis­tä.

Kas­vis­syö­jän pro­tei­i­nik­las­sik­ko on soi­ja­rou­he, joka vaa­tii tur­vot­ta­mis­ta pan­nul­la. Kei­te­tyt lins­sit so­pi­vat jau­he­li­han si­jaan käy­tet­tä­väk­si mo­nes­sa ruo­as­sa.

Lue Myös

Arto Vuohelainen

Metsästäjän paras leipä

Uunipaahdetut veriappelsiinit kuorrutetaan marengilla

Laskiaispullat mantelimassalla ja vadelmavaahdolla

Arto Vuohelainen

Metsästäjän paras leipä

Uunipaahdetut veriappelsiinit kuorrutetaan marengilla

Laskiaispullat mantelimassalla ja vadelmavaahdolla

Fabian Björk

Taivaallisen ihana valkosuklainen tiramisu

Savusärki-näkkäritapas maistuu kesän juhlapöydässä

fabian björk

Koivunlehdillä maustettu graavilohi

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Photography: Reetta Pasanen

Kokoa rento sillisalaatti kesäiseen kalapöytään

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Reetta Pasanen

Graavaa kesäinen lohi snapsilla ja tarjoa hovimes­ta­rin­kas­tikkeen kera

Fabian Björk

Ruokaisa maalais­pe­ru­na­sa­laatti on täydellistä kesäruokaa

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.

Photography: Reetta Pasanen

Kokoa rento sillisalaatti kesäiseen kalapöytään

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Kylmien kesäruokien parhaat: snapsigraavattu lohi, skagenröra, uudet perunat ja sillivati.

Reetta Pasanen

Graavaa kesäinen lohi snapsilla ja tarjoa hovimes­ta­rin­kas­tikkeen kera

Fabian Björk

Ruokaisa maalais­pe­ru­na­sa­laatti on täydellistä kesäruokaa

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Koti kattojen yllä: Saunan lauteilta näkyvät jäänmurtajat

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Koti kattojen yllä: Saunan lauteilta näkyvät jäänmurtajat

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

Kirjailija Laura Pollarin kodissa Kööpenhaminassa näkyy kupliva rakkaus väreihin

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2