Fabian Björk _
Sanna Kekäläinen
6–8 annosta
50 g voita
6–8 viipaletta leipää
3 munaa
1 ½ dl kermaa
1 ½ dl kevytmaitoa
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1 dl kinuskikastiketta
3 banaania
2 rkl fariinisokeria
Tarjoiluun:
(kinuskikastiketta) vaniljajäätelöä
1. Voitele leivät ja kuutioi ne. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon kerma, maito, vaniljasokeri, kaneli ja kinuski- kastike.
2. Laita puolet leipäkuutioista uunivuokaan. Viipaloi banaanit ja laita puolet viipaleista leipäkuutioille. Tee toinen kerros samalla tavalla. Kaada muna-kermaseos vuokaan. Peitä kelmulla ja anna nesteen imeytyä leipiin noin 30 minuuttia.
3. Poista kelmu. Ripottele vuokaan fariinisokeria. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes paistos on hyytynyt ja pinnalta kauniin ruskea.
4. Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön ja halutessasi kinuskikastikkeen kanssa.
Valmistusaika: 25 min + tasaantumiseen ja paistamiseen 1 t
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 12 e
Peltibanaanikakku ja maapähkinävoikuorrutus
Peltibanaanikakku ja maapähkinävoikuorrutus
Aamupalapannukakku kuivattuun hapanjuureen
Martti Järvi
FABIAN BJORK
Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!
Fabian Björk
FABIAN BJORK
Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!
Fabian Björk
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2