Fabian Björk _
Sanna Kekäläinen
6–8 annosta
50 g voita
6–8 viipaletta leipää
3 munaa
1 ½ dl kermaa
1 ½ dl kevytmaitoa
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1 dl kinuskikastiketta
3 banaania
2 rkl fariinisokeria
Tarjoiluun:
(kinuskikastiketta) vaniljajäätelöä
1. Voitele leivät ja kuutioi ne. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon kerma, maito, vaniljasokeri, kaneli ja kinuski- kastike.
2. Laita puolet leipäkuutioista uunivuokaan. Viipaloi banaanit ja laita puolet viipaleista leipäkuutioille. Tee toinen kerros samalla tavalla. Kaada muna-kermaseos vuokaan. Peitä kelmulla ja anna nesteen imeytyä leipiin noin 30 minuuttia.
3. Poista kelmu. Ripottele vuokaan fariinisokeria. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes paistos on hyytynyt ja pinnalta kauniin ruskea.
4. Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön ja halutessasi kinuskikastikkeen kanssa.
Valmistusaika: 25 min + tasaantumiseen ja paistamiseen 1 t
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 12 e
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ