Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
10 palaa
Pohja:
200 g suklaakeksejä
100 g voita
Täyte:
200 g suklaata (joko pelkkää tummaa suklaata tai tumman ja maitosuklaan sekoitusta)
1 rkl raastettua appelsiininkuorta
muutama kierros vaniljatankoa myllystä (Dr. Oetker)
2 rkl tomusokeria
2 dl vispikermaa
Koristeluun:
pistaasipähkinöitä
1. Murskaa keksit. Sulata voi. Yhdistä ne ja lisää siirappi. Painele irtopohjavuoan (Ø noin 23 cm) pohjalle. Laita jääkaappiin siksi ajaksi, kun teet täytteen.
2. Paloittele suklaa ja sulata se. Mausta appelsiininkuorella, vaniljalla ja sokerilla.
3. Vatkaa kerma. Sekoita suklaan kanssa. Kaada pohjalle. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi. Koristele pistaaseilla.
Valmistusaika: yli 2 h
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 11 e
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ