Hanna Linnakko
Lehtikaalifrittata
30 min • helpohko • noin 11 e
4 annosta
1 punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
200 g lehtikaalia
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
8 kananmunaa
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä
100 g raastettua parmesaania
4 rkl pinjansiemeniä
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se kypsäksi öljyssä. Käytä valurautapannua (Ø 25 cm) ja miedohkoa lämpöä.
3. Lisää pannulle pieneksi revitty lehtikaali. Paista noin
5 minuuttia, kunnes lehtikaali pehmenee. Mausta etikalla.
4. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää suola ja pippuri. Kaada seos pannulle. Sekoita kevyesti. Jatka paistamista sekoittelematta miedohkolla lämmöllä 5 minuuttia.
5. Raasta parmesaani ja ripottele se frittatalle. Nosta pannu uuniin ja jatka paistamista noin 10 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet.
6. Viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä.
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 11 e
fabian björk
fabian björk
fabian björk
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2