Hanna Linnakko
Lehtikaalifrittata
30 min • helpohko • noin 11 e
4 annosta
1 punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
200 g lehtikaalia
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
8 kananmunaa
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä
100 g raastettua parmesaania
4 rkl pinjansiemeniä
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se kypsäksi öljyssä. Käytä valurautapannua (Ø 25 cm) ja miedohkoa lämpöä.
3. Lisää pannulle pieneksi revitty lehtikaali. Paista noin
5 minuuttia, kunnes lehtikaali pehmenee. Mausta etikalla.
4. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää suola ja pippuri. Kaada seos pannulle. Sekoita kevyesti. Jatka paistamista sekoittelematta miedohkolla lämmöllä 5 minuuttia.
5. Raasta parmesaani ja ripottele se frittatalle. Nosta pannu uuniin ja jatka paistamista noin 10 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet.
6. Viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä.
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 11 e
FABIAN BJORK
Pannacotta saa sesonkiin sopivan päivityksen piparimausteesta. Jälkiruoka on omiaan juhlasesonkiin, sillä sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
FABIAN BJORK
Pannacotta saa sesonkiin sopivan päivityksen piparimausteesta. Jälkiruoka on omiaan juhlasesonkiin, sillä sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Italialainen lemon curd -leivos on kuin pieni täytekakku.
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.