Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
Taatelinen suklaa-chiapuuro
4 annosta
6 dl manteli- tai soijamaitoa
1 dl chiansiemeniä
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
½ tl jauhettua kanelia
1 rkl vaahterasiirappia
1 banaani
5 taatelia
(muutama kierros jauhettua vaniljatankoa myllystä)
Tarjoiluun:
1 prk (200 ml) kylmää kookoskermaa
200 g marjoja
2 rkl suklaanibsejä
1. Mittaa mantelimaito, chiansiemenet, kaakaojauhe ja kaneli kulhoon. Lisää vaahterasiirappi, banaani ja taatelit. Mausta halutessasi jauhetulla vaniljatangolla. Soseuta sauvasekoittimella melkein tasaiseksi. Maista seosta ja lisää tarvittaessa enemmän vaahterasiirappia.
2. Jaa seos annoskulhoihin. Peitä kelmulla ja anna makujen tasaantua vähintään tunnin ajan.
3. Vatkaa kylmä kookoskerma kermavaahdon tyyliseksi seokseksi. Mausta halutessasi vaahterasiirapilla. Lusikoi kulhoihin. Koristele mustikoilla ja suklaanibseillä.
Valmistusaika: 3 t 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 10 e
Pannacotta saa sesonkiin sopivan päivityksen piparimausteesta. Jälkiruoka on omiaan juhlasesonkiin, sillä sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Italialainen lemon curd -leivos on kuin pieni täytekakku.
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Pannacotta saa sesonkiin sopivan päivityksen piparimausteesta. Jälkiruoka on omiaan juhlasesonkiin, sillä sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Italialainen lemon curd -leivos on kuin pieni täytekakku.
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Arto Vuohelainen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.