Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
Taatelinen suklaa-chiapuuro
4 annosta
6 dl manteli- tai soijamaitoa
1 dl chiansiemeniä
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
½ tl jauhettua kanelia
1 rkl vaahterasiirappia
1 banaani
5 taatelia
(muutama kierros jauhettua vaniljatankoa myllystä)
Tarjoiluun:
1 prk (200 ml) kylmää kookoskermaa
200 g marjoja
2 rkl suklaanibsejä
1. Mittaa mantelimaito, chiansiemenet, kaakaojauhe ja kaneli kulhoon. Lisää vaahterasiirappi, banaani ja taatelit. Mausta halutessasi jauhetulla vaniljatangolla. Soseuta sauvasekoittimella melkein tasaiseksi. Maista seosta ja lisää tarvittaessa enemmän vaahterasiirappia.
2. Jaa seos annoskulhoihin. Peitä kelmulla ja anna makujen tasaantua vähintään tunnin ajan.
3. Vatkaa kylmä kookoskerma kermavaahdon tyyliseksi seokseksi. Mausta halutessasi vaahterasiirapilla. Lusikoi kulhoihin. Koristele mustikoilla ja suklaanibseillä.
Valmistusaika: 3 t 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 10 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2