Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.
Mad & Bolig/Käännös: Miia Vähähyyppä & Toimittanut Jutta Ylä-Mononen
Valkosipuli-pinaattispagetti
400 g spagettia
suolaa
4 anjovista
1 dl kapriksia
500 g babypinaattia
10 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
parmesaania
200 g vihreää salaattia
öljyä
etikkaa
Näin valmistat:
1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi, al dente.
2. Leikkaa anjovikset pieniksi paloiksi ja sekoita kapristen kanssa. Huuhtele ja kuivaa pinaatti.
3. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi siivuiksi. Kuullota valkosipulit oliiviöljyssä isolla pannulla.
4. Lisää pinaatti pannulle ja paista, kunnes se menee vähän kasaan. Lisää myös anjovikset ja kaprikset.
5. Kaada vesi pois spagettikattilasta ja sekoita pasta pannulla muiden ainesten joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla, ja tarjoile raastetun parmesaanin sekä vihreän salaatin kanssa. Lisää halutessasi salaattiin öljyä ja etikkaa.
Valmistusaika: noin 30 minuuttia
Vaikeusaste: melko helppo
Hinta: noin 8 euroa
Viinisuositus pastareseptille: Kevyen yrttinen ja hedelmäinen Pinot Grigio St. Magdalena 2014, Italia, 14,24 e
Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ