Vuohelainen Arto
Suvi Rüster
Alkuruoka
4 annosta
8 kuivattua, pehmeää viikunaa
50 g sinihomejuustoa
8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua, esimerkiksi prosciuttoa
Näin valmistat
1. Leikkaa viillot viikunoihin. Työnnä viikunan sisälle pala sinihomejuustoa. Kääräise viikunan ympärille viipale ilmakuivattua kinkkua.
2. Kastele puiset cocktailtikut vedellä. Työnnä cocktailtikulla kinkkuviipale kiinni.
3. Grillaa viikunoita keskilämmöllä noin 5 minuuttia välillä käännellen, kunnes kinkkuviipale on pinnalta rapea.
Vuohelainen Arto
Aika ja hinta
•15 min
• helppo
• 8 e
Gluteeniton hirssikakku on kuorrutettu hunajaisella suklaalla.
Stockfood/Tekstikuva
Kenwood
Hanna Linnakko
Leuanveto on tehokas liike esimerkiksi hauiksille.
Lauri Kalima
Stockfood
Helmikuun GEOn kannessa olevan saukon kuvasi Greg Lecoeur.
Antti Pihlajaniemi
Viiden liikkeen keskivartalotreeni tuottaa takuuvarmoja tuloksia.
Lauri Kalima
Pekka Kokko kuvasi kurkien tanssin suolammella Lappeenrannassa.
Pekka Kokko
Jos haluaa todella keskittyä, puhelin kannattaa piilottaa katseelta kokonaan.
Soturi 2 vahvistaa erityisesti reisiä.
Isma Valkama
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.